Horoskop: Vage imaju najbolje sise, a Rakovi se oblače na buvljacima!

RIBE

1. Ribe su miljenici sreće. Sudeći po rezultatima istraživanja marketinških stručnjaka, uspeh u karijeri Ribe mogu zahvaliti u većoj meri povoljnom spletu okolnosti nego ambiciji.

2. Iako se Ribe smatraju haotičnim i ponekad površnim, istraživanja nisu potvrdila ovo mišljenje. Premda ćete po pretrpanom radnom stolu znati ko sedi za njim, Ribe prednjače u brzini pronalaženja potrebnih dokumenata, kao i u lakoći kojom se prisećaju njihovog sadržaja.

3. Vole dodir metala. Ako obratite pažnju na njihovo ponašanje u trenucima zamišljenosti ili dok se koncentrišu na nešto, primetićete da često nesvesno trljaju ili vrte privezak, prsten, narukvicu ili neki drugi metalni predmet.


4. Retko se žale na oskudicu ili nedostatak novca. Pripadnici ovog znaka zadovoljni su i sa manjim prihodima.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 17. oktobar 2019. Vaga ima neobičnu situaciju na poslu, Škorpija upoznaje zanimljivu osobu, Strelčevi ako ćete pitati za povišicu danas je taj dan

5. U grupi bolesnika, za čije bolesti nije pronađen organski uzrok, zastupljenost Riba je rekordna. Osim što izražavaju sklonost neobičnim oboljenjima i proces njihovog ozdravljenja često izmiče naučnom objašnjenju.

6. U populaciji vatrenih pristalica različitih duhovnih grupa one su jedan od najzastupljenijih znakova. Razlog tome je što vole da se žrtvuju u korist opšteg dobra.

7. Rezultati istraživanja koji su sprovedeni na američkim tinejdžerima potvrđuju da Ribe prednjače u zaljubljivanju na prvi pogled. Pripadnici ovog znaka često izveštavaju o tome da su svoje buduće partnere “upoznale” najpre u snu, a tek onda na javi.

 

 

 

Autor: altertv.org / stil


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.