mesečni horoskop za jun 2015

BIK

1. Bikovi zauzimaju visoko mesto na lestvici omiljenih šefova. Možda su malo naporni, ali bar se trude da budu pravedni. Veoma cene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane i odane radnike.Sve je ok dok su podređeni. Čisto da se  zna ko nosi pantalone.

reklame

2. Bikovi su najbolji domaćini čak i na radnom mestu. Čim kročite u njihovu kancelariju poslužiće vas kafom ratlukom i rakijom, tokom poslovnog razgovora nude skupo piće ili keks, a pregovore završavaju u restoranu poznatom po izvrsnoj kuhinji.

3. Anketa sprovedena na hiljadama bračnih parova upućuje na zaključak da su Bikovi spremni da najduže čekaju da im osoba kojima se udvara uzvrati ljubav. Astrološko objašnjenje tog fenomena je bikovska strpljivost i predanost.

4. Istraživanja u kojima su se koristile snimke holivudskih zabava pokazuju da Bikovi češće od drugih znakova voljenu osobu posesivno drže oko struka prilikom upoznavanja ili ulaska u salu, da je stalno prate u stopu i da se mršte ako zapleše sa nekim drugim.

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

5. Kad su hobiji u pitanju, Bikovi se najčešće posvećuju uzgoju konja, pčelarstvu ili cvećarstvu. Među njima je zavidan broj kolekcionara vrednih slika i retkih poštanskih maraka.

6. Najradije dolaze na posao pre početka radnog vremena da u tišini popiju kafu i detaljno isplaniraju radni dan. Razlog je jasan. Ne podnose paniku i nervozu i kad ih neko požuruje ili prekida u radu.

7. Nemaju visoko mišljenje o ljudima koji upotrebljavaju jeftine mirise, koji nose odeću od veštačkog materijala ili žive u kućama čija arhitektura i unutrašnje uređenje odaju loš ukus.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.