horoskop

Ovnovi vode u broju skršenih automobila jer stalno misle na snošku, a najviše porn0 zvezda rođeno je u znaku Lava

Da li ste znali da u svim kviz- takmičenjima Blizance sreća najviše kenja, a da su Škorpije normalne samo kad padne noć i da među Vagama ima najviše riba sa najboljim sisama?

reklame

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

Pročitajte još neobičnih činjenica o svakom horoskopskom znaku:

OVAN

1. Ovnovi ne mogu da se pohvale naročitim uspehom u vođenju poslovna i održavanju poslovne saradnje, jer non stop misle na seks. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će ih iznapušavati bez dlake u jeziku… i tako prekinuti odnos.

2. Rezultati istraživanja upućuju da mali Ovnovi prednjače u grupi dece koja ne odustaju od zacrtanog cilja. Dakle tvrdoglavi kao zmajevi. Čak i ako im date zadatak i pritom izrazite sumnju u uspeh, neće se smiriti sve dok ga ne reše i dokažu vam suprotno. Teraju inat i vole da se dokazuju, najstrašnije.

3. Glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu: kad ste ravnodušni, smarate, postanete dosadni u seksu i mnogo šefujete. Takođe nervira ih predvidljivost ponašanja i nedostatak žara. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi doživeti poput hladnog tuša.

4. Kao razloge koji su uzrokovali raspad braka, Ovnovi često navode stalno proveravanje, šefovanje, nepravednu dominaciju i zapišavanje, razne izlive ljubomore i kopanje po džepovima od strane njihovih partnera.

5. Ovnovi su najnestrpljiviji i najgori vozači. Podaci britanskog i nemačkog Nacionalnog udruženja vozača svedoče da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda, čiji je uzrok preticanje i nepoštivanje crvenog svetla. Cirkaju i voze, a tripuju da su kul.

6. Prepoznaćete ih po hodu… Pripadnici ovog znaka imaju držanje natprosečno uspravno, a korak čvrst i odlučan. Čak iako ih muči kostobolja trude se da ne hodaju pogrbljeno, a zahvaljujući čestim šetnjama, živahni su i aktivni do duboke starosti. Oni ređe posećuju lekare nego pripadnici drugih znakova Zodijaka. Grip i visoka temperatura su njihovi najveći neprijatelji, a snaga volje i prkos najbolji saveznici u borbi protiv bolesti.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.