horoskop

Ovnovi vode u broju skršenih automobila jer stalno misle na snošku, a najviše porn0 zvezda rođeno je u znaku Lava

Da li ste znali da u svim kviz- takmičenjima Blizance sreća najviše kenja, a da su Škorpije normalne samo kad padne noć i da među Vagama ima najviše riba sa najboljim sisama?

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

Pročitajte još neobičnih činjenica o svakom horoskopskom znaku:

reklame

OVAN

1. Ovnovi ne mogu da se pohvale naročitim uspehom u vođenju poslovna i održavanju poslovne saradnje, jer non stop misle na seks. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će ih iznapušavati bez dlake u jeziku… i tako prekinuti odnos.

2. Rezultati istraživanja upućuju da mali Ovnovi prednjače u grupi dece koja ne odustaju od zacrtanog cilja. Dakle tvrdoglavi kao zmajevi. Čak i ako im date zadatak i pritom izrazite sumnju u uspeh, neće se smiriti sve dok ga ne reše i dokažu vam suprotno. Teraju inat i vole da se dokazuju, najstrašnije.

3. Glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu: kad ste ravnodušni, smarate, postanete dosadni u seksu i mnogo šefujete. Takođe nervira ih predvidljivost ponašanja i nedostatak žara. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi doživeti poput hladnog tuša.

4. Kao razloge koji su uzrokovali raspad braka, Ovnovi često navode stalno proveravanje, šefovanje, nepravednu dominaciju i zapišavanje, razne izlive ljubomore i kopanje po džepovima od strane njihovih partnera.

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

5. Ovnovi su najnestrpljiviji i najgori vozači. Podaci britanskog i nemačkog Nacionalnog udruženja vozača svedoče da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda, čiji je uzrok preticanje i nepoštivanje crvenog svetla. Cirkaju i voze, a tripuju da su kul.

6. Prepoznaćete ih po hodu… Pripadnici ovog znaka imaju držanje natprosečno uspravno, a korak čvrst i odlučan. Čak iako ih muči kostobolja trude se da ne hodaju pogrbljeno, a zahvaljujući čestim šetnjama, živahni su i aktivni do duboke starosti. Oni ređe posećuju lekare nego pripadnici drugih znakova Zodijaka. Grip i visoka temperatura su njihovi najveći neprijatelji, a snaga volje i prkos najbolji saveznici u borbi protiv bolesti.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.