RAK

LJUBOMORA – NEISKRENOST – NEŠTO NOVCA

Ljubav

reklame

Karte za januar ne obećavaju neku naročitu lakoću u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Očigledno je da je neophodno, da vi i partner što pre krenete da radite na nekim promenama, i da pokušate da nakupljeno nezadovoljstvo i probleme rešite. Moguće je da će se često provlačiti obostrana sumnja i ljubomora tokom ovog perioda, pa bi zato bilo najbolje da maksimalno otvoreno i iskreno funkcionišete jedno sa drugim. Ne dozvolite mešanja osoba sa strane u vaš odnos, jer neće uticati pozitivno na vas. Čak iako su u pitanju prijatelji ili članovi porodice. Ako ste slobodni, možete biti povučeni nekim pričama koje, bar na prvi pogled, ne izgledaju kao da mogu da vam donesu stabilnost. Takođe, možete ući u odnos sa osobom koja vas po izgledu ili karakternim osobinama podseća na bivšeg emotivnog partnera.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Posao

Izgleda mi da je pred vama prilično naporan i buran mesec. Često ćete biti u pokretu, često u kontaktu sa saradnicima – neki se dogovori mogu pokazati kao zahtevni i teški, ali to ne znači da treba odustati od njih. Takođe, računajte da će se neke šanse ponovo ukazati pred vama – mogući su kontakti od strane bivših saradnika, ili će neko ponoviti ponudu koju vam je dao u prethodnom periodu. Naporan kontakt sa poslovnim partnerima i kolegama, kao i velika količina obaveza, često će vas ostaviti iscrpljenim i na ivici snaga. Ne predajte se tako lako. U finansijskom segmentu nećete biti zadovoljni prilivima.

Zdravlje

Treba više pažnje obratiti na svoje zdravlje, pogotovo što postoji mogućnost da se neke tegobe ponavljaju. Slaba tačka su vam grlo, bronhije, pluća.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.