STRELAC

NADA – SUDIJA – POSETA

Ljubav

reklame

Ovaj mesec pogoduje popravljanju, stabilizaciji i učvršćivanju vaših emotivnih i bračnih veza. Ono što je neophodno jeste da prvenstveno kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju dođete do rešenja za probleme koji su se u prethodnom periodu javljali. Sredinom meseca moraćete da donesete jednu bitniju odluku sa partnerom. Ako vam se drugi ljudi mešaju u odnos, potrudite se da im „skratite jezike“. Kod slobodnih pripadnika znaka naglašeno je da ćete biti vrlo aktivni kada je ljubav u pitanju. Neki od vas se mogu zaljubiti u osobu koja živi nešto dalje od njih, drugi će pak na više strana pokušavati da se udvaraju i flertuju…dok će pojedini ipak dati prednost bivšem emotivnom partneru. Šaroliko, ali zanimljivo.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Posao

Januar može biti dosta dobar poslovni mesec po vas. Istina je da ćete tokom prve dekade delovati malo „pogubljeno“, verovatno opterećeni gomilom nekih sitnih stvari koje treba završiti, ili ćete se petljati sa papirologijom koja čeka arhiviranje ili sređivanje. Od druge dekade januara već kreće vaše besprekorno funkcionisanje – u tom periodu ćete ostvariti kontakte sa bitnim ljudima i jakim poslovnim partnerima, počećete sa dogovorima o novim saradnjama – u suštini – bacićete se na posao! Slobodno računajte da će vaš trud itekako rezultovati nekim odličnim poslovnim projektima, ali i boljom finansijskom nagradom.

Zdravlje

Niste u potpunosti energetski jaki, i vidi se da povremeno možete imati problema sa prehladama, virusima. Ipak, to ne bi trebalo da u većoj meri utiče na vas. Uglavnom tegobe prolaznog tipa. Starija populacija bi mogla imati teškoće sa zubima, kostima.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.