Značenje poljupca
Značenje poljupca

Značenje poljupca: Ukoliko ste se ikada zapitali da li se dobro ljubite, niste jedini. Zapravo, ukoliko ste zaista preispitivali svoje veštine u ovom segmentu, na dobrom ste putu kada je u značenje poljupca.

Drugim rečima, razmišljanje o vašem načinu ljubljenja je pozitivna stvar, jer je ljubljenje jedan od najbitnijih sastojaka romantike i intime. Ono je jedan od naših primarnih iskonskih nagona, a prvi poljubac može nam mnogo toga otkriti o našem izabraniku. Stoga, nemojte se prevariti da samo tinejdžeri razmišljaju u ovome i sumnjaju u svoje sposobnosti ljubljenja, piše lepoticaizver.com.

ŠTA POLJUBAC GOVORI O VAMA?

Većini ljudi provukla se neka od sledećih misli kroz glavu makar jednom u toku ljubavnih susreta: “Kakav mi je dah?“, „Da li koristim previše jezika?“, „Biće neprijatno ukoliko otvorim oči, zar ne?“ Ali, ključno pitanje ostaje: Kako da znate da se dobro ljubite?

reklame

Sve počinje od definisanja vašeg stila ljubljenja. Većina njih ima svoje specifične i prepoznatljive “karakteristike.” Otkrijte koji je vaš, i moćićete bez problema saznati šta muškarci misle tokom razmenjivanja nežnosti sa vama.

AGRESIVAN STIL

Karakteristike: Grickanje donje ili gornje usne partnera, korišćenje puno jezika, čvrsto privlačenje partnera uz sebe ili grubo „milovanje“.

Značenje poljupca
Značenje poljupca

Šta govori o vama: Iako većina žena misli da je asertivan i grublji pristup ljubljenju privlačan muškarcima, to nije nužno uvek slučaj. Možda nakon nekog vremena viđenja možete začiniti stvari ovakvim pristupom, što je čak i poželjno, ali na samom početku, većina muškaraca preferira ženstveniji i nežniji način razmenjivanja strasti.

Drugim rečima, može pomisliti da ste previše divlji i napadni, ukoliko na prvu loptu odmah započnete sa ovakvim pristupom. Sačekajte, pre nego što na ovaj način počnete da delite trasti.

STIDLJIV STIL

Karakteristike: Vi ste ti koji će se prvi povući i prekinuti poljubac, veoma blag pritisak, ljubljenje zatvorenih usta i usnama, nekorišćenje jezika.

Pročitajte > Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

Šta govori o vama: Niko ne voli da čuje izraz “frigidna”, ali to je možda upravo ono što on u ovoj situaciji misli o vama. Ljubljenje je urođena, duboko intimna stvar. Stoga, jednostavno nećete uspeti da ostavite jak utisak kratkim poljupcima „na blic“, kada je u pitanju muškarac koji vas želi.

Ovakvi poljupci umeju da budu slatki, ali ukoliko konstantno primenjujete ovaj stil, osećaće manjak zainteresovanosti, strasti, požude i veoma brzo će mu dosaditi ovaj „uštogljeni“ način ljubljenja.

„KIKOTANJE“

Karakteristike: Mnogo isprekidanih poljubaca prekinutih smehom ili osmehom i “simpatičnih”, slatkih zvukova, kratkih i brzih poljubaca, ponekad otvorenih očiju.

Šta govori o vama: Nažalost, u ovom slučaju, smatraće vas verovatno mnogo mlađom i nezrelijom nego što jeste. Uz čitavo slatkasto kikotanje i smeškanje, kao i celokupnu stidljivost, osećaće se kao da se krišom ljubi sa osamnaestogodišnjakinjom, na nekoj klupici u parku. Ovo sigurno nije utisak kakav želite da ostavite.

Odrasla ste žena, i u skladu sa tim trebate i da se ponašate. Ukoliko praktikujete ovaj stil, vreme je da ga makar malo obogatite seksualnošću i strašću.

Značenje poljupca
Značenje poljupca

SENZUALNI STIL

Karakteristike: Naslanjanje i pripijanje uz muškarca, aktivno korišćenje jezika zatvorenih očiju, ruke koje lutaju svuda po njegovom telu.

Šta govori o vama: Sama reč „senzualnost“ nateraće vas da automatski pomislite na nešto pozitivno, zar ne? Dok je to u određenoj meri tačno, takođe imajte na umu da, ukoliko ste tek započeli viđanje, duboko i intimno ljubljenje nije najbolja ideja za početak, jer ipak pripada ozbiljnijem, intimnom nivou. Umesto toga, razmislite o suptilnijem pristupu razmenjivanja nežnosti kada se prvi put upustite u to, a pravu stvar sačuvajte za kasnije.

Verovatno se posle ovih silnih saveta i dalje pitate kako da znate koji je pravi odgovor. Odgovor je: Ispravno je ono što osećate u tom trenutku! Nemojte previše razmišljati o „tehnikalijama“, već se prepustite poljupcu sa svojim izabranikom i pustite da vas emocije nose.

Pročitajte >> Kako da nađem dečka: Kratko i jasno šta treba da uradiš

Obratite pažnju na ono šta njemu prija, i pokušajte da ga pratite. Takođe uzmite u obzir vremenski period vašeg viđanja, i procenite šta je prikladno za vaš trenutni nivo bliskosti. Na ovaj način, ne možete pogrešiti, već samo uživati u mnoštu romantičnih poljubaca sa svojim dragim, na sve moguće načine!

loading...