Naslovna HOROSKOP Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

8115
1
PODELI

ŠKORPIJA

SVEŠTENIK – SMRT – UDOVICA

Ljubav

Škorpije su rešile da naprave neke „preseke“ u svojim emotivnim vezama i brakovima. Samo od vas lično i vašeg raspoloženja zavisi u kom bi pravcu te promene trebale da krenu. Ako želite da poslušate savet – razmislite dobro pre donošenja bilo kakve odluke – stavite odnos „na vagu“ i odmerite – vredi li se truditi ili ne. Sigurna sam da svojih dvojbi i nedoumica imate, da ste u velikoj meri opterećeni – baš iz tog razloga, nije vreme ni za kakvu žurbu pri donošenju odluka. Bar po kartama, za slobodne Škorpije bi ovo trebao da bude jedan neobičan mesec. Vaša energija je na vrhuncu, emotivnih prilika će biti – i lako je moguće da će u jednom trenutku biti par osoba oko vas. Neko nov definitivno, ali tu je neko koga poznajete od ranije ili ko vam je bivši partner. Biće teško doneti odluku na koju stranu se okrenuti.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Posao

Budite svesni – pred vama je jedan naporan period, ispunjen komplikovanim i teškim obavezama. Ipak, karta Sveštenika vas štiti i samo govori o tome da je ove teškoće neophodno da prođete i da ih pobedite. Vreme je da neke poslovne relacije završite, ali je isto tako vreme da potražite i stare saradnike. Ono što je dobro je da je naglašen Škorpionski element tokom ovog perioda, što znači da ćete uspeti da „nanjušite“ kakav poslovni potez da povučete i na koju stranu da se okrenete. U prevodu – poslušajte šta vam vaš unutrašnji glas govori. Novcem se nemojte igrati u ovom mesecu, budite odgovorni.

Zdravlje


Još uvek niste izašli iz perioda koji je zdravstveno opterećujuć po vas. Iako vas „čuva“ jaka karta Sveštenika, ipak se potrudite da se maksimalno posvetite svom oporavku.

(nastavak na sledećoj strani)

Comments are closed.