Saznajte šta vam donosi pun Mesec u Raku 12. januara 2017. godine

Pun Mesec u Raku 12. januara 2017. biće u dvostrukom kvadratu i formiraće veliki kardinalni krst

Pun Mesec u Raku svoje najsnažnije delovanje ispoljava. 12. januara u 12. 34. Pun Mesec će biti na 22. stepenu Raka.

Ovog puta Mesec će biti u dvostukom kvadratu, sa Uranom u Ovnu i sa Jupiterom u Vagi. Jaka uzbuđenja, nemir, napetost kao i dešavanja koja zahtevaju mnogo truda da bi se kontrolisala. Prenaglašene i preterane emocije, koje će ovog puta najviše osetiti kardinalni znaci, piše astrolog Svetlana Milenković Filipović. Pre svega oni koji su rođeni oko 10, 11, 12, 13. jula , kao i oni koji su rođeni ovih dana, oko 12. 01. Ne ulazite u novine i rizik, a ako se dese promene, nešto pre 12. , nastajte da reagujete što više trezveno i mirno i da se što možete više kontorlišete. Kod nekih će biti burnih dana već pre punog Meseca oko 9 i 10. januara, kada će se desiti neke neočekivane promene koje će podstaknuti osećanja, nemir, napetost, isčekivanje i nervozu, pa u narednim danima najviše kod kardinalnih znakova treće dekade, rođenih u znaku Raka, Jarca, ali i Ovna, rođenih oko 9. do 13. aprila i Vage rođene oko 10. 13. oktobra. Vagama pomaže Jupiter, te ako izbegnete preterivanja, neumerenosti vi ćete bolje proći od ostalih. Uticaj punog Meseca će osetiti u većoj meri osobe koje imaju podznak u Lavu i Vodoliji. Uznemirenost i neočekivana dešavanja mogu da krenu već od 9. januara, pa da se intenzitet poveća u narednim danima za vreme delovanja punog Meseca.

reklame

Ono što je značajno i što bi najbolje bilo je da izbegavate inaćenje i težnju da nešto na silu uradite ili da uđete u neku neizvesnost ili rizik. To se najviše odnosi na aprilske Ovnove rođene između 9. i 13. aprila. Ne ulazite naglo, nepromišljeno u nešto, ne pružajte otpor i ne reagujte užurbano. Izbegavajte neizvesnost, ulazak u nešto rizično.

Inaćenje je sada nešto što bi samo podstaklo neprijatnosti. Srljanje može dovesti do nezgoda, neprijatnosti, a kod nekih i nesreća. Zato bi bilo dobro da od 11. posle podne, do 12. uveče budete pasivni, što više opušteni. Više se odmarajte se i ne preduzimate promene i novine. Ako treba nešto da završite ili korigujete to uradite 10. i 11. do 15. 35.

Posebno će se osećeti uticaj punog Meseca od 11.  januara u 15.34. pa do 12. januara u 16. 40.

Emocije su uvek više naglašene, kada je Mesec u Raku, a naročito kada se on raste i ulazi u fazu punog Meseca. Tada lične stvari i porodična dešavanja postaju važna i njima se pristupa sa obiljem osećanja. Što ste više u stanju da ih kontrolišete to bolje, jer pod uticajem punog Meseca ona lako izmaknu kontroli, posebno u prepodnevnim satima, između 10 i 13 sati 12. januara. Tada će kulminacija emocija biti najveća. Tada može lako doći do povećane napetosti, uzbuđenja i nemira, uznemirenosti, koja može da vas uvede u nepromišljene postupke i promene. Emotivnog preterivanja i neodmerenost, ponos može da donese do postupaka koji nisu promišljeni i vuku u konflikte i gubitke.

Veliki krst na nebu formiraju Uran, Sunce, Mesec i Jupiter. Kardinalni znaci su zahvaćeni, a oni su poznati po tome da su aktivni. Ovoga puta nije preporučljivo da budu aktivni i da ulaze u suprotstvaljanja i konflikte, jer oni mogu imati nepovoljne posledice. Umesto toga pokušajte da budete smireni, strpljivi, spremni na različitosti, spremni da se može i nešto neočekivano dešavati. Ne reagujte na to naglo i neodmereno, nepromišljeno i izbeći ćete neprijatnosti. Ako ste u mogućnosti povucite se, osamite, a ako ne povucite se u sebe. Na reakcije drugih nastojte da reagujete što možete više mirno i sabrano i bez otpora i inaćenja.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.