BIK

NEŠTO NOVCA – VERNOST – LJUBAVNICA

Ljubav

reklame

Pojedini Bikovi koji su slobodni mogu tokom ovog meseca osetiti da gaje mnogo dublja osećanja od prijateljstva prema jednoj osobi sa kojom se druže. Možda će i vas same iznenaditi sve ono što se dešava u vama, nećete biti spremni da se otvorite i priznate, već ćete radije nositi sve to što osećate u sebi. Karte vas doduše i savetuju da ne povlačite neke konkretnije poteze, već da sačekate da biste utvrdili – da li su ova osećanja zaista stvarna ili plod neke trenutne situacije, vaše mašte, ili možda – dugotrajne usamljenosti. Iako vam januar nije nešto naročito podsticajan kada je ljubav u pitanju, jer se ne vidi prava realizacija, ipak možete uživati u ljudima kojima ste okruženi. Kod onih koji su zauzeti je već potpuno drugačija situacija – za vas će januar biti ispunjen mirom, ljubavlju i nežnošću sa partnerom.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Posao

Određeni zastoj tokom prve dekade meseca u vašim poslovnim odnosima, može biti i posledica praznika. Iskoristite svaki trenutak radnog vremena da održavate dobru komunikaciju, čak i pokrenete neke poslovne dogovore sa ljudima sa kojima sarađujete. Ovaj mesec je nešto „tiši“ od perioda koji je za vama, što će donekle biti i dobrodošla promena. Karte upozoravaju na potrebu da sredite zaostalu papirologiju, kao i da obavite neke obaveze koje su na čekanju. Od početka druge dekade poslovna svakodnevica će se ustaliti. Ovo je dobar period ukoliko želite da pokrenete privatni posao ili se udružite sa nekim od prijatelja ili rođaka. U finansijskom segmentu druga i treća dekada meseca su solidne.

Zdravlje

Mogući su problemi sa stomačnim delom, i to verovatno usled veće konzumacije hrane, zbog praznika. Kod starije populacije Bikova mogu se javiti povremene tegobe sa zglobovima ili sa lumbalnim delom.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.