LAV

ČEŽNJA – GUBITAK – TUGA

Ljubav

reklame

Pravi je trenutak da nadoknadite propušteno vreme i voljenoj osobi posvetite više vremena i pažnje. U januar mesec ulazite nešto distancirani jedno od drugog – dozvolite da vas zajedničko uživanje u prazničnoj atmosferi ponovo vrati jedno drugom i probudi onu bliskost i strast koja je sada nekako „zgasla“. Ničiji život nije savršen, pa nije ni vaš – baš zato gledajte da provodite što više vremena zajedno, da uživate u malim stvarima, u sitnicama – ako se iole potrudite, ovo može biti mesec strasti. Slobodni Lavovi će se malo igrati – provociraćete neke osobe, želeti možda samo flert ili neobavezan kontakt. Tokom celog meseca će se provlačiti određeni „žal“ za prošlošću – ako još uvek niste preboleli bivšeg emotivnog partnera, bar ćete utehu moći da nađete u flertovanjima ili druženju sa prijateljima.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Posao

Dosta napornih poslovnih obaveza, dosta kontakata sa ljudima koji su teški i komplikovani za saradnju, čeka vas tokom januara meseca. Naročito je važno da se pokrenete i maksimalno usmerite na posao od početka druge dekade – iako će u ostatku meseca često nervoza biti nalašena, kao i velika žurba, ipak je ovo period kada možete napraviti neke konkretne dogovore ili pokrenuti saradnje koje su bile u zastoju. Ako želite da održite svoju finansijsku stabilnost, moraćete mnogo odgovornije da se postavite prema zaostalim obavezama, ali i da maksimalno redukujete svoje troškove. Nije pogodan period za ulaganja.

Zdravlje

Promenljivost u zdravstvenom segmentu. Potrebno je da se maksimalno posvetite očuvanju imuniteta. Takođe – krećite se, nađite vremena za odmor i opuštanje, korigujte ishranu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.