VAGA

LJUBAVNIK – DETE – SUDIJA

Ljubav

reklame

Vreme je da svoje emotivne ili bračne veze dovedete u balans. Ovaj period je izuzetno povoljan da se sa voljenom osobom povežete, da krenete sa dogovorom oko nekih ozbiljnijih planova, možda zajedničkog života ili čak prinove. U svakom slučaju, januar vam donosi postavljanje vašeg odnosa na nove, mnogo pozitivnije osnove. Emotivnom partneru pružite pažnju i ljubav, ali budite spremni i na iskrene razgovore. Kod slobodnih pripadnika znaka nagovešteno je pokretanje nove ljubavne priče. Moguće je da ćete se jako zagrejati za nekog već početkom ovog meseca. Ovaj odnos će imati svoje prvo preispitivanje već krajem januara. Ukoliko ga uspešno prevaziđete, mogao bi i potrajati.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Posao

Prve dve dekade meseca uglavnom će proći u pripremama, u realizaciji nekih poslova koji su već duže vreme na čekanju, ali i u traženju novih potencijalnih saradnika. Bićete naglašeno u pokretu, komunikativni – pravi je trenutak da zakažete sastanke, da napravite neke dogovore – u suštini – da se maksimalno posvetite poslovnom segmentu. Treća dekada će doneti da je neophodno da budete posvećeni i odgovorni, jer će se pojaviti neki teži zadaci i zahtevi pred vama, moguće od strane nadređenih. U finansijskom segmentu neće biti nekih većih uspona i padova. Vrlo solidno.

Zdravlje

Januar nagoveštava da je potrebno da izbalansirate svoju energiju. U jednom trenutku ćete se osećati puni snage, već u narednom – umorno i bezvoljno.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.