BLIZANCI

OFICIR – LJUBAV – GUBITAK

Ljubav

reklame

Potrebno je mnogo odgovornije se postaviti prema emotivnim ili bračnim relacijama. Kod nekih parova je evidentno da se izgubila ona nota zajedništva, da ste se vas dvoje malo distancirali i da je ljubav nekako gurnuta u drugi plan. Ne brinite, ništa još nije gotovo – baš iz ovih razloga neophodno je da se oboje potrudite, da provodite više vremena zajedno, možda češće izlazite, družite se – da biste ponovo pokrenuli nežnost i romantiku. Vaša ljubav je tu još uvek, ojačajte je lepim postupcima i pažnjom prema voljenoj osobi. Izbegavajte povremene mogućnosti za rasprave, one će samo nauditi vašem odnosu. Ukoliko ste slobodni, definitivno možete pokrenuti neke priče tokom januara. Pitanje je samo šta želite – nešto što je trajno ili neobavezan odnos, jer ćete imati prilike i za jedno i za drugo. Birajte mudro.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Posao

Kao i u ljubavi, i u poslovnom segmentu biste trebali dosta ozbiljnije da shvatite situaciju u kojoj ste. Ne smete olako prilaziti nekim obavezama, nekim poslovnim saradnjama – ne smete rasipati svoju pažnju na ono što je nepotrebno – usredsredite se na prioritete i prionite punom parom na njih. Povremena napetost u kontaktu sa kolegama i poslovnim saradnicima naročito će biti izražena tokom treće dekade januara. Ne dozvolite da budete izbačeni iz takta. U finansijskom segmentu pokušajte da redukujete troškove i vrlo oprezno pristupajte investicijama i ulaganjima – mogući su gubici ili slabije zarade.

Zdravlje

Vreme kada se treba voditi više računa o zdravlju. Energetske snage vašeg organizma nisu baš na vrhuncu, i ukoliko je to potrebno – obratite se lekaru.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.