JARAC

LJUBOMORA – VESELJE – SVADBA

Ljubav

reklame

Iako u januar ulazite u nešto lošijem raspoloženju i ne baš korektnom odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, ipak imate velike šanse da svoje bitne relacije tokom ovog perioda sredite. Ono što je potrebno jeste da dobro razmislite šta je ono što zaista želite – ako vam je kvalitet ili opstanak veze na prvom mestu, onda ćete moći da joj se i posvetite. Neki od vas možda razmišljaju o drugim osobama, ili su već u tajnoj vezi – pitanje je šta vas vuče na tu drugu stranu – da li iskrena osećanja ili samo strast? Slobodnim Jarčevima više zaista ne prija usamljenost, kao što im ne odgovaraju ni neke „ponude“ za koje su svesni da ih vode u odnose prolaznog ili neobaveznog tipa. Želite pravu ljubav i sada je i možete ostvariti. Budite strpljivi – druga i treća dekada januara vam donose odlične šanse za zaljubljivanje!

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Posao

Svesna sam da niste zadovoljni trenutnom poslovnom situacijom. Mnogi od vas se osećaju nesigurno na postojećem radnom mestu ili pak smatraju da su neopravdano gurnuti u zapećak i da drugi, sa mnogo manje znanja i iskustva napreduju, a vi stagnirate. Nemojte brinuti, kvalitet i vrednost uvek isplivaju na površinu, pa tako i vama dolaze nove mogućnosti da se pokažete i osvojite pozicije koje vas interesuju. Od druge dekade januara ulazite u vreme kada ćete mnogo lakše uspevati da ostvarite svoje ciljeve. Slede vam nove poslovne ponude, ali i kontakti od strane ozbiljnih ljudi. Finansije – nešto bolje.

Zdravlje

Samo je prva dekada januara nepovoljna u zdravstvenom segmentu. Uzmite više vremena za sebe, odmorite se i oporavite – ostatak meseca donosi bolje zdravlje i dobro raspoloženje.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.