parovi u ljubavi

HOROSKOP: Najbolji parovi u ljubavi. Odnos Lava i Ovna nikada nije dosadan jer oboje uživaju u zabavama, ali i uzajamnoj ljubavi, dok Rak pruža Devici emocionalnu sigurnost u kojoj ona uživa.

Ovnu najviše odgovaraju Vodolija, Blizanac, Lav i Strelac
Ovan i Vodolija

Vodolija voli nezavisnost i žestoka je jednako kao i Ovan, no iako trzavica uvek ima oni jednostavno ne mogu jedan bez drugoga jer se privlače poput magneta. Do problema jedino može doći ako Ovan poželi da dominira u vezi, što mu ponosni i nezavisna Vodolija nikada neće dopustiti. Da bi održali vezu jedan od njih mora da malo popusti i naučiti živjeti u kompromisu.

Ovan i Blizanac

Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebalo da nauče kako je vodjstvo važno Ovnu i trebali bi ga pustiti da on “diktira u vezi” i bira mesta na koja će ići. Ova veza je savršena jer se međusobno dopunjuju. Ovan je dramatičan i inteligentan, dok je Blizanac svestran i genijalan.

reklame
Ovan i Lav

Ova dva znaka jako su ekscentrična i strastvena. Savršeno se slažu i dopunjuju u krevetu. Vezu će začiniti svojim neodoljivim smislom za humor kojega poseduju. No problemi će se javiti kada Ovan oseti da je prestao da dominira, dok Lav potajno priželjkuje tu ulogu. Ako uspeju izbeći taj sukob i dogovore se kompromisno, ova veza mogla bi se ubrzo pretvoriti u brak, jer vlada velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost. Uvek će biti posvećeni jedno drugome i učiniti sve da veza uspe. Velika upornost koju poseduju garantuje im stabilan brak u budućnosti.

Ovan i Strelac

Ova ljubavna priča ima velikog potencijala. Ovan je intenzivniji, dok je Strelac željan zabave. Oba znaka su emocionalno i fizički jaka i spremna na kompromise. Odlazak na planinarenje ili vožnju biciklom uvek će u njima pobuditi takmičarski duh kojem su oboje skloni. No, trebali bi da pripaze da svoj takmičarski duh ne iskoriste negde drugde i ne otplove u neke druge vode, jer Ovnovi nikada ne bi mogli oprostiti prevaru.

Biku najviše odgovaraju Rak, Devica, Ribe i Jarac
Bik i Rak

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa, jer su Bikovi poznati po tome da vole pružati neograničenu ljubav koju Rak neizmerno ceni. Rak želi biti voljen, cenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez ikakvog problema pružiti. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu porodice, te prijatelje uz koje se najbolje opuštaju. Kada se spoje mogu biti sigurni da će njihova ljubav uvek cvetati.

Bik i Devica

Device su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom, zato su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju ispuniti njihove visoke standarde. Oboje su vrlo romantični i uživaće u večerama uz sveće i dugim šetnjama po parku. No, problem se može javiti kad Bik izgubi interes za uvek savršenom Devicom. Ako uspeju izbjeći taj problem, njihova veza može dugo potrajati.

Bik i Jarac

Ova dva znaka savršeni su jedan za drugoga. Vrlo su temeljni, i čak kad se zaljube ne gube glavu. Najvažniji su im porodica i dom, pa se i Bik i Jarac vrlo brzo mogu odlučiti za stvaranje porodice . Poštovanje, uzajamna ljubav i iskrenost su osobine koje cene i jedan i drugi. Jedini problem s kojim se mogu susresti je rutina, čega se oboje plaše.

Bik i Ribe

Veza između Bika i Riba je vrlo skladna. Oboje su opušteni i vole da uživaju u malim trenucima. Bik ceni romantičnost i nežnost koju pronalazi u Ribama, dok je Ribama najvažnija stabilnost i sigurnost koji im pruža Bikov zagrljaj. Kako vreme u vezi ovo dvoje prolazi tako oni postaju prisniji i između njih se pre svega rađa prijateljstvo, a tek onda veza.

Blizancima najviše odgovaraju Lav, Ovan, Vodolija i Vaga
Blizanci i Lav

Ljubavna veza između Blizanca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugome. Obožavaju romantiku i to je ono što ih spaja pre svega. Lav će uvijek naglasiti svoju nesebičnu ljubav prema Blizancu. Problem u ovoj vezi može se javiti kada Lav oseti ljubomoru na preterano koketiranje Blizanca. Zbog toga će Blizanac morati da se potrude kako bi udovoljili svim prohtevima zahtevnog Lava. Ova strastvena veza između dve vatre vrlo često rezultira brakom.

Blizanci i Ovan

Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No, ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebali da nauče kako je vođstvo važno Ovnu i trebali bi ga pustiti da on “diktira u vezi” i bira mesta na koja će ići. Ova veza je savršena jer se međusobno dopunjuju. Ovan je dramatičan i inteligentan dok je Blizanac svestran i genijalan.

Blizanci i Vaga

Ova dva znaka savršen su par. Poseduju sve što im je potrebno za čvrstu i stabilnu vezu. Oboje su strastveni i nikada nisu ljubomorni na postupke svog partnera. Nikada neće ograničiti slobodu jedan drugome, već imaju uzajamno poverenje jedan u drugoga. Problem će nastati onda kada izgube to povjerenje. Kada se to dogodi vrlo teško će ga ponovno vratiti. Do tada će ovo dvoje uživati u ljubavnoj idili.

 Blizanac i Vodolija

Vodolija je puna iznenađenja i naglih promena koje savršeno odgovaraju jednom Blizancu. Promenjivi Blizanac teško će se prilagoditi čvrstim stavovima Vodolija. Vole da se druže, i imaju veliki broj prijatelja što će ljubomornoj Vodoliji teško pasti. Vrlo verovatno će se dobro slagati u krevetu, ali može doći do pomanjkanja strasti. Ova veza verovatno će se jednog dana pretvoriti u šarmantni brak.

Rak se najbolje slaže sa Škorpjom, Ribama, Bikom i Devicom
Rak i Bik

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole da pružaju neograničenu ljubav koju Rak neizmerno ceni. Rak želi biti voljen, cenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez ikakvog problema pružiti. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu porodice, te prijatelja uz koje se najbolje opuštaju. Kada se spoje mogu biti sigurni da će njihova ljubav uvijek cvetati.

Rak i Devica

Devica daje Raku emocionalnu sigurnost koja mu je potrebna, a Devica obožava osećaj da je u sigurnim rukama. Ovo dvoje uživaju u tome što dopunjuju jedno drugo ,te će vrlo brzo razviti zavisnost jedno o drugome. Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni dokazati međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici. Ljubav iz njih jednostavno pršti.

 Rak i Škorpija

Ova veza ima velikog potencijala. Problem se može javiti kada Škorpion shvati da je Rak previše emotivan za njega i da ga pažnja koju mora da mu posveti počinje da ga guši. Ako Škorpija prepozna razlog za Rakovu ljubomoru, brzo će se primiriti jer je gubitak voljene osobe za njega prestresan. Škorpija mora biti svesna da u ovoj vezi ne sme biti preoštra na jeziku, jer će se emocionalni Rak povući i ovoj vezi brzo će doći kraj. Ako obe strane pređu preko svojih ponosa i tvrdih stavova, ova veza će uspeti i biti vrlo strastvena.

Rak i Ribe

Ova ljubavna veza puna je turbulencija. Isprva se čini idealnom no kasnije dolazi do nedostatka strasti i zasićenja. Poznato je da je Rak prevrtljiv i tu nema pomoći. Oboje žive u svom začaranom svetu i retko kad na život gledaju realno i otvorenih očiju. Zbog svojih ružičastih naočara kojima gledaju na svet ovaj par će imati velikih problema. Da bi odnos uspeo, jedan od partnera mora biti realniji, jer je ova veza u suprotnom osuđena na propast.

HOROSKOP: Kako horoskopski znaci podnose rastanak?

Horoskop i boje: Bikovima prija crvena, Vodolijama smaragdna…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.