ŠKORPIJA

Škorpije mogu da malo odahnu od januara, kad i Jupiter uđe u znak Jarca, pa će lakše donositi neke važne odluke. Tokom ove godine poslovi ali i novac mogu da idu kao podmazani, ali je bitno da nađu dobar pravac i cilj svog delovanja. Najviše izazova tokom ove godine može da ih čeka po pitanju odnosa i emotivnog partnera.

Naime, Uran je ušao u znak Bika prošle godine te tokom ove godine kretaće se do desetog stepena, što znači da će naročito Škorpioni prve dekade imati turbulencije po pitanju odnosa i veza. Njihov vladar Pluton, praviće na početku godine, tj. u toku marta konjukciju sa Jupiterom ali i Saturnom, pa na redu je definisanje ovog pitanja, koje može biti krucijalno za njihov dugorčni ljubavni život. Pitanje ili ili može da se reši baš tokom ranog proleća.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Ukoliko se to ne desi, svakako će cela godina biti u oscilacijama po pitanju ove odluke, ali je bitno da do kraja godine ovo pitanje reše, da bi mogli da se fokusiraju na ostale stvari koja su takodje životno bitna, a u čemu ih Univerzum i zvezde podržavaju.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

Pluton je već duže vreme u Jarcu, ali će sad još dve važne planete, one koje donose sudbonosne događaje u život, takođe biti u konjukciji sa njim, pa će mnogi Škorpioni imati mogućnost, kao nikada, da spoje ugodno sa korisnim, da vreme i prostor usklade, da otputuju, da dobiju dobar posao u inostranstvu. Moguće je da će se takođe, suočiti i sa odlaskom dragih ljudi iz njihovih života, onih koji su im bili bliski. Ove godine slabe tačke mogu da im budu pluća, ramena i ruke, pa i nervni sistem. Skloniji su kočenjima vrata, problemima sa gornjim delom leđa.

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...