DEVICA

Devicama već duže vreme ide sve podmazano i pozicija planeta na nebu im ide na ruku, jer ovo je ženski zemljani znak, kojeg upravo puno planeta u Jarcu podržava u ozbiljnim poduhvatima, vezama i u životu uopšte, a kako sad i Jupiter ulazi u znak Jarca, ova planeta sreće i blagostanja će im dodatno donositi i novac i mudrost kako dobro uložiti i uduplati te dobitke.

Neptun je već duže vreme u znaku Riba, te je ova pozicija za njih nepovoljna, jer pada u njihovu kuću partnerstva, ali Device su se već navikle na emotivne promene svojih partnera, pa je ovaj promenljivi znak vrlo adaptibilan i snalažljiv, te zna naći rešenje za ovakve ispade svojih partnera.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Device podržava i planeta Uran od kada je ušao u znaka Bika i po pitanju mogućih selidbi, putovanja, finansija.

Ipak, tokom Venerinog retrogradnog hoda kroz znak Blizanaca, može doći do trzavica u partnerskom smislu, a što se tiče zdravlja mogući problem sa zglobovima, ramenima ili rukama. Takodje moguća nervoza ali prolaznog karaktera.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

U toku Mekrurovog hoda i Device, kao i Blizanci mogu da osete nemire, defokusiranost, pa za njih naročito nije dobro da potpisuju neke poslovne ugovore u to vreme niti da se bave trgovinskim, kupoprodajnim ugovorima ( da tada ne kupuju ili prodaju nekretnine, automobile i slično ) ili da donose važne odluke u vezi svog života.

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...