Kako da nađem dečka
Kako da nađem dečka

Evo rešenja! Jedan od najtraženijih pojmova na internetu je kako da nađem dečka…

Razumemo i zašto je to tako. Kada si slobodna devojka i tražiš kvalitetnog partnera, ponekad može da bude frustrirajuće kada ne možeš odmah da ga pronađeš.

I što ga više želiš, to možeš da postaneš više beznadežnija u pronalasku dečka. A što si više beznadežnija, šanse su manje da ćeš ga pronaći. Ukratko – jedan začarani krug. Kako da nađem dečka?

Ali, ovaj tekst je upravo napisan zbog toga, ukoliko se i dalje pitaš kako naći dečka. Sa malo strpljenja i sa iskrenim i korisnim savetima koje možeš da pročitaš ispod, pronaći ćeš dečka kakvog želiš. Pronaći ćeš sjajnu osobu sa kojim nećeš poželeti da se skrasiš, zato što će on biti dečko, koji će imati sve ono što očekuješ i šta jedan muškarac treba da ima, piše sajt lepoticaizver.com.

Kako da nađem dečka – 1. SAVET: BUDI SIGURNA U SEBE I POKAŽI TO

Čak i ako se osećaš beznadežno i usamljeno, potrebno je da radiš na sebi i na svom samopouzdanju. Za to je potrebno vreme, i ukoliko nemaš dovoljno samopouzdanja, shvati da je potrebno da poradiš na tome. Muškarci vole žene koje su pune samopouzdanja, zato što on zna da takva žena, ume da se brine o sebi. Ženi koja je samouverena, ne treba muškarac, ali ona ga želi, u svom životu.

reklame

Žena koja je sigurna u sebe je seksi. Ona je poželjna i vredna truda i energije da bi se osvojila.

Da li želiš da budeš takva žena?

I ja isto mislim…

Evo nekoliko načina kako imati jače samopouzdanje, koje će ti pomoći da pronađeš dečka, kakvog želiš:

Nasmeši se sebi u ogledalu. Svaki put kada vidiš svoj odraz u ogledalu, reci sebi da si lepa.
Nosi garderobu u kojoj se najbolje osećaš, čak i kada ideš do najbliže trafike
Hodaj uspravno i posmatraj svoje držanje

Kako da nađem dečka – 2. SAVET: NE ŽURI I UZMI SVE VREME OVOG SVETA KOJE TI JE POTREBNO

Kako da nađem dečka
Kako da nađem dečka

Znam da želiš da saznaš kako naći dečka što pre, ali devojko, moraš da znaš da je za to potrebno strpljenje. Znam da to nije ono što želiš da čuješ, ali takođe znaj da je dečko sa kojim želiš da budeš, “tamo negde”.

Ali možda sada, ovog trenutka, on nije emotivno spreman da se poveže sa tobom. Možda je trenutno u vezi sa ženom pored koje će shvatiti šta želi a šta ne. A možda i ti nisi spremna u potpunosti za vezu, ovoga trenutka.

Put do srca muškarca kog želiš ide preko ove 3 prečice

Upami da kada dođe pravo vreme, to će se i desiti. Sve u TVOJE vreme.

Ukoliko “silom” pokušavaš da nađeš ljubav i dečka, trošićeš mnogo energije na žaljenje kako ne postoji pravi dečko za tebe. A kako će ti to “pomoći”?

Nikako…

Šta više, to te može i sputavati u pronalaženju dečka. Verovatno si čula da, kako zračiš tako i privlačiš? Ukoliko trošiš svu svoju energiju žaleći se na to što si sama – upamti da time kreiraš negativnu energiju. To je isto kao i hraniti se nezdravom i lošom hranom. Loše misli utiču na to šta ćeš i koga privući. Ako se žališ na to što si sama – ostaćeš sama. Ili ćeš privući pogrešnog muškarca, samo zato što ne želiš da budeš sama.

Zbog toga, uspori. Nauči da prihvatiš činjenicu da ćeš ponekada biti sama. I da u tome, nema apsolutno ništa loše. Prihvati to i uživaj u tome. Ali, pre toga, postoji nekoliko načina koje možeš naučiti i koji će ti pomoći kako da nađeš dečka.

Shvati da je to što nemaš dečka – samo trenutna situacija. To će možda još trajati par dana, ili možda i godinu.

Drži do sebe kada razgovaraš sa muškarcima. Samo zato što želiš dečka, to ne znači da je onaj koji ti pošalje prvi poruku na sajtu Lepotica i Zver, onaj pravi. Uzmi sve vreme, koje ti je potrebno. Ne žuri.

Kako da nađem dečka – 3. SAVET: ŽIVI SVOJ ŽIVOT I UŽIVAJ U NJEMU

U redu, hajde malo da porazgovaramo na tu temu da nema ništa loše u tome, biti sam. Znam da zvuči kontradiktorno, ali nastavi da pratiš.

Pomalo je šokantno koliko se danas ljudi oseća neugodno i neprijatno, zato što su sami.

Da li se možda i ti ne osećaš neugodno, zato što si ovo pročitala?

Negde usput, čovečanstvo je odlučilo da je jedini način da se nekome dodeli vrednost, je to koliko je čovek okružen drugim ljudima ili da li je u vezi. Jer, ko si ti, ako ne postoji neko u blizini da ti kaže koliko si neverovatna?

Stvarno?

Ti jesi neverovatna i ne treba ti momak da bi to mogla nekome da dokažeš. Ali, možda je potrebno da promeniš način razmišljanja, pa čak i neke navike, tako da nemoj da sediš skrštenih ruku i da zbog toga, osećaš se usamljenom.

Najbolji način kako naći dečka je – ne biti konstantno u potrazi za njim. Imaj i živi svoj život. Budi aktivna. Radi stvari koje voliš. I onda, kada se verovatno budeš najmanje nadala, nešto dobro će se desiti. Možda ćeš upoznati dečka u prodavnici, možda na sajtu za online upoznavanje ili u kafiću u kraju koji posećuješ često. Ali, nećeš ga naći, ukoliko budeš konstantno sedela kući i ništa ne budeš radila po tom pitanju.

Ovo su par načina, kako da živiš svoj život i da se manje fokusiraš na pitanje kako naći dečka:

Izaberi novu aktivnost. Ako ne treniraš i ne baviš se nekim sportom, počni. Trčanje, plivanje ili neki sport. Šta god, samo se aktiviraj.

Pronađi i radi stvari koje voliš. Čitaj dobre knjige. Pogledaj kvalitetan film. Idi na manikir. Priušti sebi stvari koje voliš.

Izađi sa prijateljicma (ali ne moraš baš svaki vikend)…

Nastavak pročitajte OVDE

loading...