Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Obavezno pročitajte i svoj podznak jer je veoma važno da shvatite da povezivanjem znaka i podznaka zapravo dobijate kompletnu sliku vašeg godišnjeg horoskopa za 2020. godinu.

Astrološka analiza svake nove godine kreće posmatranjem aktivnosti daljih planeta, pre svega Jupitera i Saturna, jer su to dve planete koje ukazuju na globalne tokove i aktivnosti, na generalnu atmosferu te fokus interesovanja ljudi.

Tako će ova godina pred nama biti obojena apsolutno najvećim brojem planeta u znaku Jarca. I Jupiter i Saturn, zajedno sa Plutonom ali i sa Južnim Mesečevim čvorom, a za novogodišnju noć i sa Suncem i Merkurom će se nalaziti u znaku Jarca.

reklame

Ovo fokusira globalnu energiju i sva dešavanja na simboliku koju nosi ovaj znak. Pre svega Jarac je znak koji se odnosi na ograničenja, štedljivost, osamljivanje, starost, bolest, tugu ali i unosi ozbijnost, odgovornost, brigu i staranje, piše za oslobodjenje.ba Nataša Panić, profesionalna atrologinja.

Numerološki ova godina nosi broj četiri, koji takođe ukazuje na fokusiranje aktivnosti oko porodice, doma, brige oko starijih, teških karmičkih obrazaca iz porodičnog sistema. Dva puta ponavljanje dvojke, takođe može da se odnosi na ponavljanje lekcija u vezi odnosa.

Naravno na početku moram da vam obratim pažnju da je važno da znate i svoj podznak i da pročitate za oba znaka prognozu (i za vaš znak i za podznak), jer je to najuopštenija prognoza za vas u narednoj godini.

Osim toga, ove godine će se, pored Merkura, koji tri puta tokom ove godine pravi svoj retrogradni hod ( od 18.2 do 10.3, od 18.6. do 10.7. i od 15.10 do 14.11.2020) u ovom hodu unatrag biti i Venera ( od 14.5. do 25.6.) i Mars ( od 10.9. do 14.11.2020.). Kako vidimo dve ljubavne, muško-ženske planete će ići unazad, što govori o raznim ljubavnim dešavanjima tokom leta, a znak Jarca, koji je zemljani znak i uglavnom se vezuje za vreme i to prošlost, moguće je da se kod nekih znakova pokrenu razne ljubavne priče, kako iz njihove prošlosti tako i iz prošlih života, uglavnom zbog toga da se uče lekcije koje nas Saturn u Jarcu tera da učimo, akoje zovemo karmičke lekcije.

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu OVAN

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu BIK

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu BLIZANCI

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu RAK

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu LAV

Klinite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu DEVICA

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu VAGA

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu ŠKORPIJA

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu STRELAC

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu JARAC

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu VODOLIJA

Kliknite ovde za Godišnji horoskop za 2020 godinu RIBE

Naravno na početku moram da vam obratim pažnju da je važno da znate i svoj podznak i da pročitate za oba znaka prognozu (i za vaš znak i za podznak), jer je to najuopštenija prognoza za vas u narednoj godini.

loading...