OVAN – Godišnji horoskop za 2020. godinu

Ovnovi su ove godine najviše opterećeni poslom i karijerom. Ugrožena je njihova deseta kuća, kuća koja im donosi status, ambicioznost, pojavljivanje u javnosti, pa naročito u periodu kad je njihov vladar Mars u retrogradnom hodu, tokom jeseni, ne bi trebalo da se previše aktiviraju i ginu za novi posao, jer mogu da sagore, mogu da osećaju da nisu vredni, da vreme ne radi za njih.

Ipak, dobar period za njih može biti u proleće tj. od 23.3 do 1.7. kad Saturn, za trenutak uđe u znak Vodolije. Tada će imati šansu da koliko toliko udahnu vazduh i pokrenu nešto od željenih ciljeva. Vrlo je bitno da se previše ne forsiraju, da uporno ne pokušavaju nešto promeniti, jer neće moći, previše planeta ima u Jarcu te je potrebno više mirovanja, a ne akcije, na koje su oni navikli.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Najugroženiji delova tela kod njih mogu biti leša, kičma, kosti, ali i mišići, te tetive, kolena i sva meka tkiva oko kostiju mogu da im se upale ili da imaju iščašenja.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

Dakle, smanjite fizičke aktivnosti, dragi Ovnovi, naročito ne iz inata, želje da se takmičite, Moguće su češće upale ili virusne infekcije upravo iz preterivanja sa fizičkim radom. Mogući su češći padovi imuniteta, te se Ovnovi mogu ove godine ozbiljnije zabrinuti za svoje zdravlje. Ipak, sve je samo prolazna faza, ukoliko poslušate savet – čekajte pravi trenutak i onda krećite u akciju, skupljajte snagu za taj trenutak, ne rasipajte je.

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...