STRELAC – Godišnji horoskop za 2020. godinu

Strelčeva uspešna prošla godina je iza njih, jer je njihov vladar Jupiter boravio u svom sedištu, znaku Strelca, pa im je doneo vrlo plodnosan period, naročito na ličnom planu, pa sad svu svoju energiju mogu da usmere na ulaganja, finansije i okrenu se materijalnim vrednostima. Ovo za njih može biti važna godina u smislu ozbiljnijeg koraka po pitanju odnosa, ulaganja ili seldibi.

Veoma povoljna godina za ulazak u brak za njih, takođe. Jupiter, njihov vladar, svake godine menja znak, te ulaskom u novu godinu će biti na samom početku znaka Jarca, a krajem ove godine već menja znak u Vodoliju.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Do tada svakako je bitno da svoje velike apetite i širokogrudnost malo smanje, jer ih znak Jarca tera da se ograniče, konkretizuju, uozbilje, te da smire svoja avanturističko-egzotična putovanja, kao i grandiozne ideje, te da ostave malo novca tj. uštede za konkretna ulaganja koja im ove godine mogu doneti veću zaradu. Postoji mogućnost da uđu u brze privatne poslove, projekte sa rođacima ili bliskim prijateljima, pa i odatle je moguća dobit.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

Kako u materijalnom smisu treba da smanje apetite, potrebno je da se posvete svojoj liniji i da uvedu dobru dijetu ili detoksikaciju organizma, da smanje unos hrane, da se posvete postu ili jednostavnijoj kuhinji, iako je to za njih, kako svi znamo vrlo teško. Ova godina je dakle dobra da se fokusiraju na finansije, da se skoncentrišu na jedan ozbijniji posao, da smire svoje želje za dalekim putovanjima, raskalašnim večerama i megalomanskim kupovinama. Potrebno je da smanje trošenje, da se pozabave svojim telom, redovnim vežbama i dijetom jer će ih na to milom ili silom Saturn u Jarcu ali i njihov vladar ulaskom u ovaj znak naterati.

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...