RIBE

Ribama je stelijum planeta u znaku Jarca pao u njihovu kuću prijatelja, ali i kuću promena. Generalno to nije tako loše, jer one plivaju i kad su najveći zemljotresi i turbulencije u toku, a kako njihov vladar Jupiter dolazi u kontakt sa Saturnom i Plutonom to njima može doneti iznenadne odgovornije poslove, ozbiljnije ponude, naročito od humanitarnih organizacija, ali i svih poslova koji se rade preko mreža, pa i preko interneta. Ribe tokom ove godine mogu dosta stvari da konkretizuju i u svoj svakodnevni kreativni nered od života uvedu red. Zapravo će morati jer na to ih tera ovoliko planeta u znaku Jarca ali na konstruktivan način.

Takođe dobra godina za donošenje radikalnih rešenja i odluka po svim pitanjima, naročito poslovnim ali i prijateljskim dešavanjima.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Ribe mogu imati emotivnu krizu tokom retrogradnog hoda Venere kroz znak Blizanaca, pa će to u njima izazvati nestabilnost i nesigurnost, ukoliko je veza u kojoj su još uvek na početku. Moguća je briga i za decu ili neke mlađe osobe u njihovom životu koje su im bliske, u tom periodu.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

Ipak, Mars svojim retrogradnim hodom kroz znak Ovna tokom jeseni njih fokusira na novčane teme i finsaijka ulaganja i transakcije, te kako godina bude prolazila, stabilnost u odnosima sa drugim se poboljšava.

Problemi sa pritiskom, preterana briga koja može uzrokovati pojačanu potrebu za hranom, kao i problem sa unutrašnjim venama tokom ove godine mogu biti najveći zdravsteni problemi Riba.

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...