VODOLIJA – Godišnji horoskop za 2020. godinu

Vodolijama može da smeta puno planeta u znaku Jarca, jer su se sve smestile u njihovu poslednju kuću, onu koja vlada psihom i podsvesnim delom. Vodolijama ne ide još od kada je njihov vladar Uran, od prošle godine, ušao u znak Bika, pa mogu da se osećaju sputano, da ne mogu u najboljoj snazi i najboljem svetlu da pokažu svoje sposobnosti, da im smetaju ljudi, naročito u poslovnom smislu.

Takođe, aktivirana je njihova i četvrta kuća, koja se odnosi na porodicu, pa mogu da imaju velike turbulencije i stresove po pitanju najbližih, njihovih života, da dolazi velika promena za koju oni još nisu spremni.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Psihička stabilnost im je sad vrlo važna, pa u periodima kad Uran pravi napete aspekte sa njihovim ličnim planetama, a naročito kad Venera bude retrogradna (april i maj ove godine), mogu da dođu do kriznih psihičkih ispada, pojačane potrebe za oslobođenjem, samoćom, pa su mogući raskidi, razvodi, a u finansijskom smislu rizična ulaganja koja se neće dobro završiti po njih.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

Oni znaju da dolaze promene, naročito kad Saturn od početka 2021. godine, zajedno sa Jupiterom, uđe u znak Vodolije, ali ovo je godina priprema za te promene. Najviše problema mogu imati u toku godine sa pojačanom nervozom, nervnovegetativnim sistemom, glavoboljama, grčevima, kočenjima.

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...