VAGA – Godišnji horoskop za 2020. godinu

Vagama je dosta težak period od kada je Saturn ušao u znak Jarca, a sad i Jupiter ulazi u njihovu kuću doma i porodice te svakako imaju dosta težine u svakodnevnici i izazovnih situacija po pitanju roditelja, porodičnih obaveza, stana, kuće i slično.

Vage se moraju fokusirati na razrešavanja najintimnijih pitanja, pre svega potreba njihove duše i mira koje traže ali unutar sebe.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Ovo je zahtevna godina upravo po tom pitanju za njih, da se smire, stabilizuju po pitanju doma, pa mladje Vage moguće je da će uzeti kredit i krenuti u samostalni život, koji neće biti lagan, a starije Vage da pokušaju da redefinišu svoje emocije i emotivne potrebe, te da naprave čistku svih teških odnosa i ljudi oko sebe, što je svakako vrlo težak zadatak za neodlučne Vage.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

Što se tiče zdravlja, ovo može takođe biti izazovna godina za njih, po pitanju vitalnih organa, srca, kičme, kostiju, ali i očiju. Naročito težak za njih po pitanju odnosa može biti period kad Mars bude išao retrogradno i to po njihovoj kući odnosa tokom jeseni, kad može doći do ozbiljnijih kriza i emotivnih razočarenja pa i ozbiljnijih konflikata.,

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...