BIK – Godišnji horoskop za 2020. godinu

Bikovi ove godine imaju šansu da se stabilizuju po pitanju ciljeva koje su postavili u prošoj godini, po pitanju određenih puteva i inostranstva. Moguće je da uđu tokom ove godine u ozbiljnije i odgovornije poslove sa inostranstvom, poslove koji se odnose na dugoročnije projekte.

Ono što Bikove može najviše izbaciti iz njihove dugogodišnje uljuljkanosti i komfora jeste tranzit Urana, koji će ove godine najviše aktivirati Bikove iz prve dekade (aprilske Bikove). Takođe, njihov vladar ove godine tokom proleća, Venera, pravi retrogradan hod.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Za njih to može biti povezano sa novcem i finansijskim transakcijama, jer Venera kreće retrogradno kroz znak Blizanaca. Dragi Bikovi ne ulažite ove godine, naročito ne u prvoj polovini godine veći novac u nešto, jer je moguće da se predomislite ili se desi neka bolja ponuda, pa vam bude krivo što niste sačekali.

U ljubavnom smislu kad Venera ide retrogradno, moguće je da se pojavi neka interesantna osoba u vašem životu ili da se javi neka iz prošosti. Venera u Blizancima, dok ide unazad uglavnom govori o komunikaciji sa nekim iz prošlosti, što ne mora da znači i ljubavnu avanturu. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, ovaj period možete iskoristiti da odete na zajedničko putovanje, da obnovite vašu emotivnu povezanost, da uživate zajedno i da se setite kako je bilo i kako je još uvek lepo.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

Bikovi tokom ove godine mogu biti podložniji stresu, mogu imati problema sa nervno-vegetativnim sistemom, proširenim venama ili pritiskom, naročito ako se predaju hedonističkim uživanjima, po čemu su poznati. Dobra godina za odlazak u inostranstvo, drugi brak, upis na fakultet, učenje neke duhovne tehnike ili nečega što vas odavno vuče da naučite.

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...