LAV – Godišnji horoskop za 2020. godinu

Lavovi imaju od sredine prošle godine turbulenciju oko posla i karijere. Najviše oni Lavovi prve dekade, ali i svi koji na neki način rade za državu ili za poslodavce. Kako znamo, Lavovi vole da rade za sebe, pa im leže privatni poslovi, oni u kojima je izražena njihova sposobnost oko organizacije, reklame, menadžerstva, pa i svih poslova gde je potrebna prezentacija. Zato je bitno za Lavove da tokom ove godine nađu posao koji će isticati upravo ove njihove talente.

Ova godina je za njih godina prilagođavanja, mogući prelazi sa jednog položaja na drugi i to dosta stresno može biti.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Pomračenja Sunca za njih tokom letnjih meseci mogu pojačati ovu potrebu – za nekim privatnim poslom, samostalnošću ili da naprave radiklani korak – otkaz, te krenu da rade iz kuće.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

Moguće su takođe kupovine neke nekretnine, radnog prostora. Lavovima ova godina donosi promenu posla, a što se tiče zdravstvene prognoze i dosta stresa koji može da im donese nesanicu, aritmiju ili anksioznost. Ukoliko već neko vreme imaju zdravstvene probleme ova je godina dobra da se naprave kompletne pretrage, naročito srca. U ljubavnom smislu Lavovi nemaju toliko trzavica, koliko mogu imati njihovi partneri sa njima!

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...