RAK

Rakovima stelijum planeta iz znaka Jarca direktno pada nasuprot njih, a to znači u njihovu kuću partnerstva, braka, odnosa, javnosti. Rakovi mogu biti od osobe do osobe dosta različiti po svojim osobinama, ali jedno im je zajedničko, vrlo su emotivni i teško vare velika i mučna dešavanja, pa često se učaure u svoj dom, stan, ljušturu i ne izlaze sve dok opasnot ne prođe.

Ova godina za njih može biti teška upravo po tom pitanju, moraće da se suoče sa svojom drugom stranom ali u javnosti, pa neće baš imati vremena da se sakriju. Velike oscilacije u raspoloženju zavise direktno od njihove natalne postavke Meseca, njihovog vladara. Ove godine pomračenja koja takođe veoma utiču na ovaj znak padaju na samom početku godine, ali i u junu i julu, te u novembru.

Godišnji horoskop za 2020. godinu
Godišnji horoskop za 2020. godinu
reklame

Ova pomračenja naročito julska eklipsa, može da utiče na emotivni život Rakova kao i da ti meseci ove godine budu burniji za njih te da važni događaji padnu u ove mesece.

Pročitajte i Ljubavni horoskop za 2020. godinu

Rakovi mogu biti ove godine skloniji upalama donjih delova stomaka, mokraćnim mehurom, ali i bubrezima. Godina suočavanja sa svim javnim poslovima, sudom, partnerstvom za Rakove. Teško se snalaze u javnosti, pa za njih nije baš dobra godina.

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...