Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima.

STRELAC Mesečni horoskop za novembar 2016

Posao

Fokusirani ste na sebe i svoje planove. Odavno niste bili ovoliko uporni i odlučni. Spremni ste na sve moguće teškoće, kako bi se ostvarili na željeni način. Trenutno imate dovoljno strpljenja, da sačekate pravi momenat za sebe. Tokom novembra, prijatelji će odigrati važnu ulogu u vašem životu. Do novca dolazite na lakši način, samo ako ste spremni da se dajete i učestvujete u svemu onome što vam se nudi.

reklame

devojka

Ljubav

Već duži period kod sebe razvijate sliku idealng partnera, onako kako ga vi vidite i želite. Inspiraciju kod vas razvijaju obrazovane, prefinjene, duhovne… osobe. Došlo je do neke velike promene u vama, na ljubav gledate sasvim drugačijim očima. Ako ovde ima i neka tajna ljubav, pa i platonska, na putu ste ostvarenja svog sna. Još uvek razmišljate o staroj ljubavi, ljubavi koja je nekada davno otišla od vas… Novembar vam donosi prelepo pomirenje, ponovni susret, kontakt… Ali vam daje i mogućnost da ponovo sretnete osobu koja će u vama probuditi najdublja osećanja sreće i ljubavi. Radi se o nekome ko je rođen u Vodenom znaku: Rak, Škorpija ili Riba. Ljubav sa šefom, uspešnom ili zauzetom osobom, probudiće jake strasti.

Zdravlje

Na svim poljima života, tačno znate šta i kao želite. Tako ćete se ophoditi i prema svom organizmu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.