Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima.

LAV

Posao

Početkom novembra vam donosi vam ličnu duhovnu spoznaju. Data vam je prilika da izvučete najveće vrednsoti iz sebe, što će pozitivno uticati na vašu poslovnu karijeru. Širinom sagledavanja ličnih sposobnosti, mogli bi doživeti veliki preporod.

reklame

devojka

Ljubav

U ljubavnom životu bi trebali da budete odgovorni, kako pri izboru novog partnera, tako i u odnosima u vezi ili braku. Ne ulazite u priče, koje niste spremni ili sposobni da iznesete do kraja. Ako ste spremni da izlazite i družite se, ne samo da ćete naići na bivšu ljubav, već bi lako mogli ući u novu ljubavnu priču. Novembar vam omogućava veći izbor i daje velike mogućnosti. Pod uslovom da ne ulazite u vezu sa partnerom, gde vam nešto bitno smeta, bez obzira na privlačnost koju osećate. Sva slučajna poznanstva, kao i ona do kojih dolazi preko nekoga i nečega, najviše obećavaju.

Zdravlje

Upornost, strpljenje i energičnost, povoljno utiču na vaš karakter, kao i zdravlje.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.