Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima.

RAK

Posao

Date su vam velike mogućnosti, tokom novembra. Poslovi kojima ste stremili već duži period, sada će vam se otvoriti. Napravite selekciju i opredelite se za više ciljeve. Sedeći na dve stolice, naročito u prvoj polovini novembra, ispustićete date prilike. Ovo je mesec dokazivanja i važnih promena. Dolazak nove osobe u poslovno okruženje, najavljuje dobre promene za vas.

reklame

devojka

Ljubav

Susret do koga dolazi na javnom mestu, početkom novembra, na vas neće ostaviti značajan utisak. Kako vreme odmiče, ponovo vas neke okolnosti navode na kontakt. Već pri drugom, trećem susretu, osećate veće interesovanje i zadovoljstvo. Ovde bi mogla da se pokrene veza koja ima sjajnu budućnost. Novembar vam inače donosi bitnu ljubavnu priču, pogotovo ako ste izašli iz teške veze ili braka. Burno reagujete pri prvom susretu sa osobom koju upoznajete preko poslovnih aktivnosti… Sve ono što vam dolazi preko poslovnog kontakta, donosi veliku sreću. Već kada je reč o pomirenju, ne reagujte na prvi pokušaj partnera. Pustie ga da se dokaže kroz konkretne postupke. Druga polovina meseca, omoguava ljubav sa uticajnom ili starijom osobom.

Zdravlje

Prva polovina novembra, mogla bi vam doneti povremeni pad koncentracije.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.