Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima.

DEVICA

Posao

Prati vas dobar osećaj od početka neovembra. Ako tražite posao ili radite na premeštaju, novembar je kao stvoren za takve realizacije. Osobe sa kojima ste u dobrim odnosima i slozi, biće glavna podrška. Većinom se radi o ženama koje su spremne da vam izađu u susret. Povoljne okolnosti vam daju mogućnost da ispravite grešku od ranije ili da iskoristite priliku, koju ste nekada propustili.

reklame

5 mudrosti koje su TOTALNE GLUPOSTI: Ako se u ovome pronađete, menjajte se!

Ljubav

Početkom novembra ulazite u jedan bitan životni period, kada je ljubavni život u pitanju. U vama samima se budi unutrašnja spoznaja, šta stvarno želite, kakvog partnera želite, da li se tu vraća misao o staroj ljubavi… Želja za pomirenjem sa partnerom sa kojim ste već duži period rastavljeni, biće vam ostvariva. Ako ste shvatili da je to ljubav vašeg žviota, pomirenje će biti uspešno, pod uslovom da je i kod vas i kod partnera došlo do sagledavanja pojedinačnih grešaka. Za nove ljubavi vam je naklonjenija druga polovina novembra. Pozitivnu, duboku emociju u vama bude osobe iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba. Ljubav će vam biti uzvraćenja na najlepši mogući način. Krajem novembra bi mogla biti aktuelna ljubav sa uticajnom ili starijom osobom.

Zdravlje

Napokon svoj život dovodite u željeni red, što će pozitivno uticati na vaš organizam i zdravlje.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.