Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima.

VAGA

Posao

Opsedaju vas različita osećanja, želje i potrebe. Novembar je mesec koji vam omogućava mudre odluke po pitanju budućnosti vaše karijere. Kako vam se daje više mogućnosti, početkom meseca bi mogli biti zatečeni i zbunjeni. Sve će vam se razbistriti sredinom druge nedelje novembra. Opredelite se samo za jedan cilj i ne povodite se trenutnim emocijama, kako bi bili što uspešniji.

reklame

devojka

Ljubav

Početak novembra donosi promene na ljubavnom planu, koje se odnose na bivšu ljubav. Ako je partner do sada bio nezainteresovan za pomirenje, neka situacija će na njega delovati kao okidač i on sve otvorenije pokazuje interesovanje za vas. Ovakav preokret vam donosi konačne zaključke, da li i dalje želite nastavak ove priče ili ne. Ipak ne žurite sa odlukom, ma kakva ona bila. Nova veza vam je omogućena sa starijom ili mlađom osobom. Starija vam se za sada ipak ne preporučuje, partner je prilično prohtevan i težak u svakodnevnim navikama. Uniformisana osoba bi mogla da vam donese emotivni preporod i sreću. Druga polovina novembra omoguava početak na koji ste dugo čekali, sa osobom koja živi u inostranstvu a poznajete je.

Zdravlje

Osetljiv vam je stomak. Izbegavajte hranu koja vam ne prija.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.