Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima.

BLIZANCI

Posao

Svi poslovni planovi koji su u bilo kom smislu povezani sa inostranstvom, službenim putovanjem, strancima, odlaskom na rad u inostranstvom, biće ostvarivi tokom celog novembra. Pri ulasku u nova poslovna partnerstva, kroz promene koje ste sami osmislili, bićete sjajno podržani od strane žena i dragih osoba. Eliminišite strah od novih promena i bićete uspešniji.

reklame

GASOVI I NADIMANJE: Sprečite i ublažite neprijatne simptome prirodnim putem! Gasovi i nadimanje trbuha su česta pojava, a uzroci mogu biti razni,

Ljubav

Početak meseca vam donosi kontakte sa osobama iz prošlosti. To bi mogao biti bivši partner, stara simpatija, neko sa kim ste bili u bliskom kontaktu u prošlosti… U ovakvim situacijama budite strpljivi, naročito početkom meseca. Pustite partnera da se sam dokaže i potrudi oko vas, da bi tamo negde posle 10-og novembra, doneli konačnu odluku. Kako ste ušli u povoljan period za ljubavna dešavanja, ulazak u novu vezu… opredelite se za uspešne i stabilne partnere. Veza sa jednom Škorpijom, mogla bi vam doneti neočekivan preokret na bolje. Do susreta dolazi iznenada, kao da vas sama sudbina spaja… Jarac vam donosi potpunu promenu u očekivanjima od strane partnera. Naučićete kako da na lakši način dođete do pozitivne energije voljene osobe. Krajem meseca, oboriće vas s nogu jedan Rak, a tu je i neko iz inostranstva.

Zdravlje

Ne preterujete ni u čemu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.