Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima.

RIBE Mesečni horoskop za novembar 2016

Posao

Više imate problem sami sa sobom, nego što vam je sama situacija teška. Kako ulazite u jedan duži period koji će vam doneti odgovore, na koji način bi mogli prevazići sve što vas muči na poslovnom planu… da li promena, dobijanje zaposlenja, rešavanje važnih životnih pitanja koja se odnose na karijeru… prihvatite objektivno trenutnu situaciju i sve će krenuti na bolje. Na putu ste velikog duhovnog preporoda, koji će direktno uticati na budućnost karijere u pozitivnom smislu.

reklame

Ženski kompromisi

Ljubav

Tokom novembra dolazite do konačnih odgovora, šta dalje u vezi stare ljubavi. Biće vam omogućeno da u nekoliko navrata dođete u kontakt, sretnete se na starom mestu… Ako uspete da rešite nesporazume, do kojih je moglo doći povodom nečijih loših komentara, pomirenje će biti uspešno. U međuvremenu bi moglo doći do novog poznanstva, koje bi vam više odgovaralo. Tada bi definitivno staru ljubav stavili u prošlost. Simpatije koje su već krenule na radnom mestu, tokom nvembra vas sigurno vode u tajnu ljubavnu priču. Dok osoba koja se razlikuje od drugih po boji glasa i načinu komunikacije, osvojiće vas na prvi pogled. Na ljubavnom planu, prati vas neverovatna sreća, bez obzira da li ste u vezi, braku ili slobodni. Očekuju vas lepe promene i emotivno ispunjenje.

Zdravlje

Ukoliko imate ozbiljnijih zdravstvenih problema, od početka meseca nadajte se oporavku.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.