Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima.

VODOLIJA Mesečni horoskop za novembar 2016

Posao

Prva nedelja novembra, mogla bi vam doneti prijatne vesti, koje još nisu zvanične. Nalazite se u periodu velikih životnih odluka. Svaka ishitrenost, naročito u prvoj polovini nedelje, nije preporučljiva. Sve ono što se tiče promena u vezi vaše budućnosti, podelite sa bliskim prijateljima i razmislite i o njihovom viđenju situacije. Ne treba zaboraviti da početkom meseca u vaše sazvežđe ulazi Venera, što obećava na svim poljima života.

reklame

Savršena devojka za nas izgleda baš ovako

Ljubav

Da li ući u tajnu vezu ili šta dalje sa partnerom sa kojim smo u tajnoj vezi… znaćete već krajem prve nedelje novembra. Sami osećate da zaslužujete više, i uglavnom ćete razmišljati na sebi svojstven način. Odlučni ste da svoj ljubavni život okrenete u svom pravcu i konačno budete zadovoljni. Većina vas će najviše razmišljati o novom početku, dobrim promenama…. Sada koliko se sami budete dali i učestvovali, toliko će biti i ostvarenje. Želite stabilnog partnera, koji je odgovoran, zna šta hoće. I ovde budite strpljivi, jer će biti više mogućnosti za novo poznanstvo. Druga polovina meseca vam omogućava ljubav sa starijom osobom. Pojavljuje se i neko ko nosi uniformu i često putuje. Pomirenje do koga nije došlo početkom novembra, aktivira se krajem meseca.

Zdravlje

Presoetljivi ste u prvoj polovini meseca. Inače, pratiće vas dobro rasploženje.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.