Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima.

JARAC Mesečni horoskop za novembar 2016

Posao

Osećaj zadovoljstva i sreće, pratiće vas tokom ovog meseca. Ako još niste uspeli da dovršite ili pokrenete neke bitne situacije, dovršavate ih tokom novembra. Takođe bi mogli doći do radnog mesta, koje će vam ostvariti poslovni san. Ovaj put sve zavisi iskljuivo od vas samih. Novac vam neće predstavljati veći problem. U čemu god budete učestvovali, radili… doneće vam novac.

reklame

devojka

Ljubav

U velikim ste kombinacijama, puni ideja kako da porkenete lepa druženja i okupljanja. Na većim skupovima ili kućnim zabavama, biće prilike da pokrenete i ljubavna dešavanja. Kako ste već jedan duži period vrlo izbirljivi, sigurno je da nećete olako prihvatiti novog partnera. Sa mlađom ili mladolikom osobom koja vam se dopadne, nećete odmah ući u vezu. Odluku donosite tek posle drugog, trećeg susreta i to na mestu koje se nalazi u blizini vode. Crna i prilično šarmantna osoba će vas neodoljivo privući. Ali partner je zauzet. Sada je na vama da odlučite. Sredinom novembra, više će vam biti naklonjene prilično starije osobe. Krajem novembra, budite pažljivi u komunikaciji sa partnerom. Lako bi moglo doći do sukoba ili raskida.

Zdravlje

Početkom meseca skloni ste upalama. Što vreme bude odmicalo, bićete sve stabilniji i jačeg zdravstvenog stanja.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.