Mesečni horoskop za novembar 2016: Ko će se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima

0
64615
Mesečni horoskop za novembar 2016
Mesečni horoskop za novembar 2016

Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Ovnovi ovog puta udaraju bezupešno glavom. Ne treba vući konopac jer će pući. Možda ste jednostavno krenuli pogrešnim putem. Napravite drastične promene i videćete da će sve krenuti na bolje. Novembar vam pruža nove šanse i poslovne prilike koje mogu uroditi dobrim plodom i staviti vas na noge što se tiče finasija.

Pročitajte i  Venera je u Škorpiji, sve se vrti oko ljubavi i para: Saznajte šta očekuje svaki horoskopski znak od 8. oktobra do 1. novembra 2019. godine

devojka

Ljubav


U ljubavi vam zato ovog meseca dobro ide. Vi ste zaljubljeni i srećni. Osoba u znaku Lava vam prija i prava je kombinacija za vas. Zatvoreni ste što setiče emocija, ali se polako otvarate. Romantična putovanja bi mogla dobro doći i vama i partneru.

Zdravlje

Zdravstveno stanje vam je ovoga meseca dobro. Više vežbajte i manje jedite masnu hranu kojoj ste skloni u zimskom period.

(nastavak na sledećoj strani)


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.