Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u SEPTEMBRU

U prošlom životu bili ste na najudaljenijim mestima gde čovek svojom dušom može stići – moguće je da ste otkrili najdublje tajne, ali one ne svima dostupne i na neki način skrivene.

Sad je vreme da sve to izbacite napolje kroz neko zanimljivo i konkretno delo, odnosno kroz rad. Ali ne bilo koji, nego onaj koji zadovoljava vaše prefinjene kriterijume.

reklame

Neki od vas bili su jako daleko, na drugom kontinentu i sada se vraćaju otuda sa spoznajama koje su dostupne samo nekima. Zato ih drugima trebate učiniti dostupnim na vrlo pažljiv način. Bavite se preciznim i finim delatnostima i već ćete doći na svoje.

prošlom životu
prošlom životu

Prošli život proveli ste u vrlo dinamičnom okruženju gde ste funkcionisali kao glavni inicijator događaja, ratnik, borac ili avanturista.

Zbog svega toga i sada povremeno imate potrebu zaigrati na kartu sporta ili samostalnih aktivnosti, ali vas to samo vuče u inerciju već ustaljenih i već viđenih motiva. Vi znate da se izborite za svoje ja, ali sada je vreme da se malo kultivišete i naučite živeti s drugima.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Za vas je od posebnog značaja suživot s nekom osobom, prepoznavanje srodne duše, kao i razvijanje umeća diplomatije kako bi sebe navikli i osposobili za zajednički život. Uvažavanje mišljenja drugih i razvijanje osećaja za meru za vas je takođe važna lekcija.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...