prošlom životu
prošlom životu

Saznajte nešto o svom prošlom životu vrlo precizno i tačno. Objašnjavamo vam ko ste bili, kako ste živeli i šta ste to radili u prošlom životu, piše besnopile.rs.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u JANUARU

Shvatili ste suštinu intimnosti i smisao porodičnog zadovoljstva do same srži. Verovatno ste u prošlom životu ostvarili vrlo ispunjavjaući porodični život u kom je bilo i više generacija.

Sad je vreme da krenete malo dalje i ostvarite neke ciljeve koji sežu dalje od porodičnog dvorišta. Svakako trebate da se profesionalno obrazujete i usavršavate koliko god je moguće.

reklame

Svaku priliku za razvoj karijere trebate iskoristiti maksimalno i popeti se na stepenicu više. Imate sve kvalitete da se razvijete u odličnog vođu, upravnika ili da dođete na takvu poziciju s koje ćete kontrolisati stvari i ljude oko sebe.

prošlom životu
prošlom životu

U prošlom životu verovatno ste bili osoba koja je vodila glavnu reč i dosta kruto se držala svojih pricipa.

Možda ste čak bili i vladar, ali pomalo dosadan i konvencionalan. U duši ste žudili za nečim novim i kreativnim i zapravo ste želeli razbiti okoštali obrazac, ali niste smogli snage da odstupite od obrazaca koji su vam unapred bili zadati.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Zbog svega toga sada, u ovom životu, trebate maksimalno razvijati kreativnost i ljudskost, te brigu za svakog čoveka, pa i onog naizgled beznačajnog. Humanizam i nadvladavanje ega za vas su najvažnije lekcije kojim se predano morate posvetiti.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...