Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u APRILU

U prošlom životu završili ste ili uspešno priveli kraju jednu lepu ljubavnu priču i to vas je na neki način obeležilo. Verovatno ste živeli sa svojom najdražom osobom potpun i srećan život udvoje i ostvarili sve njegove dobrobiti.

Zbog toga ste i sada osoba koja je širokogrudna i poštuje druge. Bili ste dobar partner (partnerka) i ugledan građanin. Sada se morate malo više posvetiti sebi i izboriti za svoje ideje, želje i načela.

reklame

Vreme je da u ovom životu uzmete stvari u svoje ruke i malo se više pokrenete u pravcu samostalnosti. Aktivan i sportski stil života nešto je što će uzdrmati monotoniju koju ponekad osećate, a vas pokrenuti na malo agresivnije poteze u životu.

prošlom životu
prošlom životu

Vaš prošli život bio je prilično ratnički. Ili ste zaista bili u žestokoj borbi i poznajete sve tajne strateških veština, ili ste se zatekli u situaciji kad ste jednostavno sve morali srušiti kako bi počeli ispočetka.

Ova vrsta potpune transformacije ponekad vas i sada dovodi u iskušenja da rušite stvari i onda kad bi to trebalo, ali i onda kada to ne bi trebalo. Zato je za vas od najvećeg značaja da naučite kako živeti smireno bez potrebe da stalno nešto razarate.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Vaš ideal ovaj put trebalo bi biti priča o kućici u cveću i mirnom životu i suživotu s drugima. To je slika i put kojim bi trebalo da idete, a što se ratovanja tiče, zaboravite ga. Negujte toleranciju i diplomatiju.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...