Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u AVGUSTU

Definitivno znate šta je to ljudskost i uvek ste bili spremni pomoći drugima bez obzira na njihove međusobne razlike. Veliki ste humanista izgrađenih načela.

Sada dolazi vreme kad bi trebalo odvojiti nešto svojih dobrih namera i za sebe, te dopustiti da vas pohvale za vaša dela. U ovom životu morate naučiti kako se zauzeti za sebe i za svoju poziciju u društvu, kao što ste se nekad tako predano zauzimali za druge.

reklame

Pozornice, društvena okupljanja, pa i ona u svrhu humanitarnih delatnosti, zabave i slično, sve su to mesta na kojima možete zablistati. Koliko ste pre bili diskretni, toliko sada morate obrnuto – nakitite se i izađite pred publiku. Ona vas čeka.

prošlom životu
prošlom životu

Bilo bi previše jednostavno reći da ste prošli život proveli u stilu obmane. Vi ćete već naći neki izgovor za to jer je vaša sposobnost obmanjivanja sebe, pa tako i drugih oko sebe, velika.

Lenčarenja, lutanja, maštanja, pijana uživanja, haos, sve ste to iskusili preko svake mere. Sada je vreme da u svoj život uvedete red i to do najsitnijih detalja.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Zdrave životne navike, uredan ritam života, mogućnost bavljenja medicinom ili sličnim poslom, sve bi to moglo doprineti da se rešite svojih starih navika i krenete putem razvoja sopstvene ličnosti. A on je u kristalizaciji vaših ideja, preciznom i urednom življenju i delovanju. Poput sata.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...