Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u JULU

Iza sebe imate zavidna dostignuća iz prošlog života, a koja su možda uticala na veći broj ljudi.

Bili ste vrlo ugledna osoba čjii je život primer uspešne karijere. Sad ste zadržali staru naviku da i dalje morate raditi nešto značajno, pa vam suočavanje s naizgled običnim stvarima izgleda kao gorko gubljenje vremena.

reklame

Ali naprotiv, baš te dnevne, porodične stvari, povezanost sa svojim najmilijima, baš to je put kojim bi trebalo ići. Karijeru ste završili previše nego dobro, a sad je vreme da razvijate druge sfere života. Pre svega to su one povezane sa udomljavanjem, svijanjem gnijezda, osnivanjem porodice i pažnja za nju.

prošlom životu
prošlom životu

Prošli život proveli ste živeći na svoj vlastiti način i zanemarujući konvencije društva. Bili ste i više nego slobodni i nezavisni, ali u duši dobri i sa osećajem za ljude.

Drag vam je bio i skitnica i karakteran bogataš, te niste pravili razliku između njih. Sada u ovom životu trebate usvojiti neka pravila igre, držati se pricipa i dosledno sprovoditi određene obrasce.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Nedostaje vam vaša sloboda jer vas život dovodi u situacije koje od vas traže poštovanje reda, a ne prepuštanje nekonvencionalnostima. Takođe morate više da se fokusirate na sebe i izgradite svoj stil, a manje se ugledajući na okolinu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...