Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u FEBRUARU

Napravili ste dugotrajnu vladavinu i ostvarili sve ciljeve koje jedan vladar može postići. Zatekli ste sami sebe u dubljem razmišljanju o smislu svega toga i zapitali se kuda dalje. Sad vam život pruža priliku da krenete u nova istraživanja novih neotkrivenih ciljeva.

Viši smisao, više spoznaje koje doprinose čovečanstvu, teme su koje će vas svakako zainteresovati. Nešto nedokučivo, nesvakidašnje, orignalno i van konvencionalnih obrazaca.

reklame

Na vama je da poradite na svojoj kreativnosti i istraživanjima koja ovaj svet vode napred. Sve što je stagnirajuće i kruto vama će biti dosadno, a sve novo i neistraženo za vas je pravi put koji biste sledili.

prošlom životu
prošlom životu

U prošlom životu bili ste pravi štreber koji je u svakom trenutku znao gde mu šta stoji, kakav će mu biti dan i ne daj Bože da išta naruši unapred utvrđen raspored sitnica i dnevni plan rada. Ova vrsta preciznosti oduzimala je vašem stilu života svaku spontanost, a vas učinila pomalo dosadnom osobom.

Sada ćete dobiti priliku da razvijete sve ono što niste ranije. Život će vas dovoditi u situacije koje će automatski rastopiti svaku vrstu dnevnog sitničavog plana i od vas zahtevati daleko kreativniji i intuitivniji pristup.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Možda ćete se uplašiti haosa, ali kad shvatite viši smisao stvari, počećete da se organizujete kroz nadvladavanje granica i saosećanja kao i toleranciju prema svemu i svakome.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...