Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u MARTU

U prošlom životu ste završili neko vredno delo i ostvarili zavidne radne rezultate. Vaše radne navike bile su primer mnogima. Zbog svega toga i sada ponekad osećate potrebu da radite po svaku cenu, ali sklonost perfekcionizmu sada vam više ne donosi očekivano zadovoljstvo.

To je zato što bi trebalo da idete dalje i prevaziđete male granice svojih organizovanih pregrada. Vera je nešto što tek trebate otkriti, ne nužno kao religiozni obrazac, nego kao pristup životu.

reklame

Radi se o izgrađivanju poverenja i veri u ljude, događaje i u nešto neopipljivo, a što se ne može proveriti testiranjem sumnji koje vam dolaze od starih navika. Prepustite se svojoj intuiciji i verujte da će stvari biti bolje. Takođe razvijajte kreativnost.

prošlom životu
prošlom životu

Odnosi s drugim ljudima, a posebno sa suprotnim polom bili su vam glavna tema u prošlom životu. Neretko ste živeli zbog drugih zaboravljajući sami sebe.

Ova sklonost dovodila vas je poziciju čak do nivoa zavisnosti, jer ste važne odluke takođe prepuštali drugoj strani. Okruženje u kome ste živeli bilo je uglađeno i uredno, a u njemu su se negovale gospodske osobine.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Zbog svega toga, sada, u ovom životu, morate naučiti lekcije samostalnosti i odlučnosti, pa čak i onda kad bi bilo najlakše osloniti se na druge. Ono što možete učiniti ili pokrenuti sami, učinite sami. Takođe je važno da negujete samodisciplinu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...