Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u MAJU

Vi ste u prošlom životu do kraja razvili umeće destrukcije. Verovatno ste bili general ili vojskovođa koji je razorio određena područja i u tome je bio i više nego dosledan.

Sada vam vaša stara slava dolazi na naplatu kroz ovaj život i to tako da se morate svojski potruditi da održite postojeće stanje stvari, da se obezbedite za svoja dobra i da sačuvate vrednosti koje posedujete. U to ćete ulagati jako mnogo truda, ali ćete s vremenom sve više shvatati da nije poenta u tome, nego da je stvar u pristupu.

reklame

Za vas je od najvećeg značaja da zauzmete konstruktivan stav i da doprinosite nečemu što se gradi, proizvodi ili neguje, a najbolje da se fokusirate na konkretne i opipljive rezultate.

prošlom životu
prošlom životu

Lakoća uzvišenih razmišljanja, dubina njihovih razmatranja, kao i mogućnost da slobodno putujete preko svih mora i granica, sve je to bilo prisutno u vašem prošlom životu.

Bili ste jedna vrsta filozofskog putnika, istraživača, slobodnjaka koji je živeo po svom, ali je i puštao druge da isto tako žive. Sada ste pomalo zbunjeni jer se ponekad osećate kao da ste pali s Marsa na zemlju i svakog dana morate da se prilagođavate mreži ljudi kroz koju ste prisiljeni da se krećete.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Komunikacija je lekcija koju učite, a sposobnost snalaženja u svakodnevnim situacijama takođe. Mnogo toga izgleda vam banalno, ali se u ovom životu morate spustiti na zemlju i probudite se, više okrenuti prema ljudima iz svog okruženja i s njima se povezati.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...