Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u NOVEMBRU

Izgradili ste i namirili sebi sve što čovek može poželeti i sad se pitate zašto i čemu sve to. Verovatno ste bili bogati ili barem dobrostojeći, ali vas je vaše bogatstvo s vremenom pomalo i davilo jer niste nalazili ispunjenje u njemu.

Sada, u ovom životu, vi ste u potrazi za novim vrednostima, tražite nešto uzvišeno, duhovno, a potreba da se menjate ili da menjate stare obrasce, velika je. Ponekad su vaši postupci gotovo razarajući, ali sa svrhom da razbijete stare strukture, kako bi počeli graditi nove.

reklame

Razumete oluje i nevere i prihvatate ih kao dobrodošao vetar u leđa koji će vas pokrenuti na dublje i aktivnije učestvovanje u tkanju života.

prošlom životu
prošlom životu

Prošli život proveli ste u mnogobrojnim kontaktima i razvili umeće komunikacije na površnom nivou.

Vama zaista nikad nije problem započeti razgovor, ali se on neretko svodi na banalne teme. Znate uvući ljude u svaku vrstu teme. Sada dolazi vreme kad morate ovu svoju vrednu sposobnost staviti pod kontrolu i usmeriti na uzvišenije nivoe. Više vam se neće dešavati da pričate svugde i svašta, nego ćete reči i situacije birati, a pre svega detaljnije razmisliti pre nego li išta kažete ili učinite.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Lekcija ćutanja za vas je jedna od najdragocenijih u životu. Bavljenje filozofijom i dubljim razmatranjima takođe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...