Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u DECEMBRU

Ispričali ste najlepše priče i povezali mnoge osobe zahvaljujući svom otvorenom duhu i sposobnosti da komunicirate. Verovatno ste bili glasnik koji je mnogim ljudima donosio razne vesti.

Zbog toga i sada savršeno shvatate srž komunikacije i s lakoćom uspostavljate kontakte. Ali put vas vodi na više nivoe i pred vama je široko prostranstvo novih ideja i prostora koje tek trebate otkriti i osvojiti. Svako istraživanje i putovanje za vas je melem koji doprinosi razvoju vaše ličnosti. Prelaženje svih granica za vas je imperativ koji biste možda katkada i izbegli, ali ste svesni da tim putem trebate ići.

reklame

Mnoge će posao odvesti u drugi kraj. Osećaj slobode ispočetka vas plaši, ali s vremenom više bez njega ne možete.

prošlom životu
prošlom životu

Umetnički stil života i povremena lutanja koja su vam bila potrebna kao izvor za vaša nadahnuća stvorili su od vas osobu koja se neretko prepušta trenutku i reaguje spontano bez nekih priprema ili organizacije.

Vi ste zaista živeli opušteno i pomalo boemski. Zato ste i sada vrlo zanimljiva osoba jer ste bili u prilici da istražujete i doživljavati i ono što mnogi nikada nisu mogli. Ali sada je došlo vreme kad sva ta svoja bogata iskustva i opijenost životom morate svrsishodno i organizovano uklopiti u svoj život.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Organizacija, odgovornost i kontrola stvari i situacija oko sebe potrebne su vrline koje svakako trebate razvijati u ovom životu.

loading...