Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u JUNU

U prošlom životu ste oplovili svet barem deset puta i poznat vam je baš svaki kontinent. Za vas nema tajni koje niste otkrili i zato sada drugima možete dati odgovore na većinu njihovih pitanja.

Moguće je da ste bili i mudrac koji je doživeo prosvetljenje. Koja god verzija od te dve bila, sada, u ovom životu, vi bi trebalo jednostavno upućivati druge ljude jer znate više od njih. Odlično bi vam legle sve pedagoške delatnosti jer svoje golemo znanje morate prenositi drugima.

reklame

Možete se baviti i istraživanjem ili otkrivanjem nečeg novog kako bi svoje spoznaje stavili u službu drugih i otvorili im još jedna vrata percepcije.

prošlom životu
prošlom životu

Dolazite iz okruženja u kom je trebalo biti i više nego organizovan, oprezan i pametan. Bili ste osoba koja je čvrsto držala konce u svojim rukama, kontrolisala sve i svakog i vodila glavnu reč.

Zbog svega toga zato i sada ponekad ulovite sebe kako sve morate imati na dlanu ili pod kontrolom, ali vas to ne uveseljava, nego vodi u krute obrasce.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Vaš razvoj u ovom životu leži u napuštanju obrazaca vladanja po svaku cenu, u prepuštanju kolotečini života, dopuštanju sebi da pomalo i lutate otkrivajući lepotu porodičnog i intimnog života bez opterećenja vlastitim autoritetom i ambicijom. Naučite uživati i prestanite kontrolisati.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...