Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u OKTOBRU

Svoje sposobnosti razvili ste do neslućenih granica i svoju ličnost razvili i zaokružili na najveći mogući način. Bili ste individualac koji živi po svome. Sve je to bilo potrebno da bi se završio dobar deo vašeg sopstvenog razvoja.

Ali sad, u ovom životu, dolazi vreme kad svoju prebogatu ličnost trebate uklopiti u zajednički život s drugima. Tu ponekad imate poteškoće jer vam je ideja braka pomalo strana i rado biste zadržali staru naviku samačkog života.

reklame

Ali takav stil ne bi vam doneo sreću i vaša duša zapravo žudi za svojom drugom polovinom koju ćete predano i uporno tražiti. A kad je nađete trebaće vam još truda da ostvarite ideal kojem težite – zajednički život udvoje u kome se ravnopravno poštuju obe strane.

prošlom životu
prošlom životu

Pasivan stav i stalno gomilanje stvari, dobara i nekretnina dovelo vas je u poziciju da stagnirate.

Previše ste brinuli o onom što imate i previše ste se tome posvećivali, a niste uvideli da postoji potreba za kompletnom transformacijom i da stvari nikad nisu krute i večne. Sve se menja, a to trebate da naučite da prihvatite promene nešto je što ćete učiti kroz ovaj sadašnji život. Zato će vas isti neretko dovoditi u situacije kad ćete morati da menjate stvari ili čak i da ih rušite, a sve da biste opet počeli ispočetka.

Pročitajte: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Moguće je da se zateknete u izazovnom, nemirnom ili čak i ratničkom okruženju gde zaista treba brzo i pametno delovati i prihvatati to da prvo gubite, kako biste iznova gradili ispočetka.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...