STRELAC MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za novembar 2020. Ulazak Venere i Merkura u vaš znak donosi promene na poslovnom i ljubavnom planu. U poslu ćete biti na nekoj vrsti probe. Vaše sposobnosti će biti testirane a vi pod lupom nadređenih osoba. Malo ste nesigurni i skloni da brljate na mestima gde za to uopšte nema potreb. Usporenost koju osećate pre svega je zbog nezgodne pozicije vašeg vladara. Jednostavno se sami vratite na sve što uradite i još jednom proverite, i neće biti nikakvih problema. Vrlo je bitno da dobro procenite situaciju a kako je Merkur u znaku lošeg dostaojanstva u tome nećete biti sjajni. Obratite se prijatelju iz vaše najbliže okoline da vas posavetuje. Od njega ćete dobiti najbržu i najbolju procenu situacije koju želite da rešite ili ako u nečemu želite da ispravno postupite. Ova osoba ima sjajne aspekte ka vašem znaku i posavetovaće vas bolje nego što biste sami odlučili. Ako ste nezaposleni posao će vam sam ,,zakucati na vrata,, samo treba da ga prihvatite, ne budite lenji i ne ,,razvlačite,, se jer ovakvu priliku nećete imati ponovo vrlo brzo.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za novembar 2020. U ljubavi možete očekivati sasvim iznenadne obrte i neočekivana dešavanja. Dosta toga će biti povezano sa samim radnim mestom a možete doživeti da vam se udvaraju osobe za koje ne očekujete da bi mogli da im budete interesantni. Ako ste u braku afere su izvesne a kraj ovakve situacije neizvestan. Trenutno vam je bitna sigurnost i stabilnost ali od onoga što sada počne, ako ste zauzeti, boleće vas glava naredne dve godine. Sada niste naročito ,,bistri,, da napravite pravu odluku a slabi ste na osobe koje su uočile gde je Ahilova peta i tačno u nju ciljaju. Neće promašiti, u to budite uvereni. Oni koji su u stabilnijem odnosu razgovaraće o braku, ali postoje izazovi koji se mogu prevazići ako shvatite da ono što se trenutno dešava ima problematičnu budućnost. Stoga stavite na tas i dobro izmerite šta imate, šta dobijate, šta gubite… Ako ste slobodni odličan je period za zabavu i druženje, veze su neformalne i slobodne a vi atraktivni i vrlo privlačni suprotnom polu. Ne vezujte se previše, čak i ako imate tu čudnu potrebu koju inače vrlo retko osetite. Sada je vreme za lude zbave i nezaboravne provode.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Obratite pažnju na ishranu jer vam je želudac slaba tačka ovog meseca. Takođe povremeno možete biti potišteni ni sami ne znajući zašto. Ovo je prolazne prirode.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...