ŠKORPIJA MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za novembar 2020. Srećan rođendan drage Škorpije! Ušli ste u godišnju kreativnu fazu, a takođe je i vreme za napredak. Ako ste u prethodnom periodu postavili dobar temelj i čvrstu konstrukciju za vaše ciljeve, sada je vreme da tražite od Univerzuma ono što vam je potrebno. Budite uvereni da ćete dobiti odgovor na najverovatnije načine. Kako ste u centru pažnje okoline uspevate da nametnete svoj stil. Ovo vam je od velike pomoći jer tamo gde je potrebno bićete primećeni. Kada stvorite prioritete moći ćete da ostvarite svaki cilj do prelaska Sunca u znak Strelca. Stoga se potrudite da vam misli budu jasne a vi u dobroj formi. Zamka u ovom periodu je tendencija da odjednom osetite neku vrstu egoističnosti i samoljublja, da pomislite da sada možete da se ponašate kako hoćete i ono što vam je dato na dar da postane ustvari oružje protiv vas. Ovo je vreme kada ste sami sebi i najveći prijatelj i najneverovatniji neprijatelj. Dispozicijom Sunce ide u svoje sedište i u dobar aspekat sa Saturnom te ćete imati priliku da sklopite neke ugovore na duži period ili da napravite dogovore koji se temelje na dobrim osnovama za trajni uspeh. Problem može nastati na polju finasija jer ne možete da sačuvate dozu zdravog razuma. Sve platne kartice, čekove i papire od vrednosti zaključajte. A ključ progutajte.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za novembar 2020. Oni koji su u braku imaće sjajan period za dobre porodične odnose, sreću možete ovog meseca doživeti baš kroz porodicu a moguće su i lepe vesti koje su opet povezane sa porodičnim dešavanjima. Moguća je kupovina automobila ili nešto što čekate već neko vreme može se baš u ovom periodu ostvariti. Ako ste u vezi imaćete priliku da razgovarate o zajedničkom životu. Ulazak u brak bi mogli ipak odložiti, naravno, konsultujte se sa astrologom uživo jer zavisi i od vaših natalnih pozicija. Čuvajte se iskušenja jer ćete suprotnom polu biti vrlo privlačni te partner može da vam uzvrati flertovanjem sa vašim prijateljima. Ništa ozbiljno ali za vas dovoljno da vam se smrkne. A pri tom se nećete ni setiti da ste sami dali povoda za isto. Ako ste slobodni bićete i zaljubljeni. Očekuje vas romatičan period u kontaktu sa neobičnom osobom koja vam imponuje kao i vi njoj. Iako u početku neobavezno i prijateljski, vremenom postaje čvršće i sa više šansi da postane nešto vrlo važno u toku 2012 godine. Ne zaboravite da je ova pozicija i pozicija vašeg godišnjeg solarnog povratka te horoskop za ovaj mesec za vas važi i za celu narednu godinu, do sledećeg rođendana.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za novembar 2020. Zdravlje je rizično polje te ako u sebi ne nađete način da prevaziđete tenziju i napetost pod kojom ste neprekidno imaćete problema sa najslabijim tačkama vašeg organizma.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...